Saopštenja za javnost

Ikonica

Mini intervju prošlogodišnjih dobitnika PRiznanja – Miloje Sekulić

Društvo Srbije za odnose sa javnošću predstavlja prošlogodišnje dobitnike PRiZNANJA – Miloje Sekulić u kategoriji: Inovativna upotreba novih tehnologija- McCann Erickson Public Relations i Allen Carr’s Centar- Allen Carr’s Easyway to Stop Smoking.1. Kada prođe uzbuđenje i euforija, šta ostaje od osećanja vezanih za nagradu koju ste dobili?
Zadovoljstvo i ponos. Zadovoljstvo jer je struka prepoznala kvalitet našeg rada a ponos jer je zaista sjajan osećaj biti proglašen za najboljeg u onome što radiš srcem.

2. Ovo je najviše priznanje struke. Ipak, da li nagrade u našem društvu i poslovanju pružaju pravu mogućnost za dodatni napredak i afirmaciju u poslu, da li ih dovoljno cene?
Nagrade su kruna poslovnog napora a svakako da nagrada stručne asocijacije koja se ove godine dodeljuje po trinaesti put predstavlja odličnu preporuku.

3. Šta se važno dogodilo u Vašem poslu od dodele PRiznanja?
Penetracija interneta u Srbiji je sa 1/4 došla na 1/3 uz razvoj nekoliko novih vrlo ozbiljnih veb lokacija i mislim da sada zaista nema više ni jednog opravdanja da se ovom kanalu komunikacije ne posvećuje pažnja koju zaslužuje. Projekti koje povremeno uočim govore da se razmišlja i počinje ozbiljnije da se radi u tom pravcu.
Moj sektor je u proteklih godinu dana i brojčano i kvalitativno ojačao a zanimljivo je da se u opisu našeg posla sve češće pojavljuje briga o prisustvu klijenata na društvenim mrežama i medijima i strateško planiranje njihove online komunikacije.

4. Jeste li već dodali PRiznanje u svoj CV ili portfolio kompanije?
Naravno, ako pogledate sekciju posvećenu E-PR sektoru na našem novom sajtu videćete da link vodi upravo ka sekciji o PRiznanju na sajtu DSOJ-a.

5. Da li ste pratili rad kolega ili javnih institucija, da li biste Vi nekog predložili za PRiznanje?
Sa zadovoljstvom pratim, posebno u oblasti interenta, ali pošto i ove godine ulazim u konkurenciju mislim da ne bi bilo korektno da odgovorim na ovo pitanje.

6. Da li imate neku poruku za one koji će ove godine prvi put konkurisati za PRiznanje ili razmišljaju da li to treba da učine?
Svakako da treba da konkurišu! Sam prolazak kroz proces kandidature je dragocen jer vas natera da stanete, zapitate se šta ste i kako uradili u protekloj godini i time gradite dobru osnovu za dalji i još bolji rad.

Prezentaciju pobedničkog rada možete preuzeti na sledećoj adresi: http://www.pr.org.rs/upload/documents/Allen%20Carrs%20Easyway%20To%20Stop%20Smoking%20Widget.pdf

Preuzeto sa PRObjave.com

Advertisements

Filed under: Intervju, , , , , ,

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: