Saopštenja za javnost

Ikonica

Kompanija Indesit prva se odazvala akciji opremanja hemato-onkološkom odeljenju dečije bolnice u Nišu

Kompanija Indesit donirala je mašinu za pranje sudova sa sterilizatorom hemato-onkološkom odeljenju dečije klinike u Nišu. Ovim gestom kompanija Indesit se prva priključila akciji opremanja pomenute klinike, koju je osoblje bolnice pokrenulo u saradnji sa NURDOR-om. Sudo-mašina Hotpoint Ariston LFT 321 HX/HA posebno pogoduje potrebama odeljenja na kojem se leče deca obolela od raka jer sadrži dva specijalna programa – program za sterilizaciju sudova i program pranja posuđa za bebe.

„Tokom akcije opremanja klinike u Nišu neophodno je nabaviti medicinsku i prateću opremu koja će hospitalizovanoj deci, kao i onoj koja dolaze na dnevne hemoterapije, proces lečenja učiniti kvalitetnijim i prijatnijim. Ovim putem se najiskrenije zahvaljujemo kompaniji Indesit na poklonu. Donacije odeljenju za hematoonkologiju, kao i buduću kuću za roditelje, su dobrodošle.“, rekla je prof. dr Gordana Kostić, načelnica hemato-onkološkog odeljenja Klinike za dečije interne bolesti u Nišu.

Pored dva pomenuta specijalna programa, mašina za pranje sudova Hotpoint Ariston LFT 321 HX/HA ima još 9 programa pranja, skrivene komande i kapacitet od 12 kompleta posuđa. Sigurnosni sistem Water Stop, kao i opcije Shortime, Extra Silent i Goodnight čine je adekvatnom za bolničke uslove. Mašina pripada AAA energetskoj klasi, što znači da je programirana da potrošnju električne energije i vode svede na najmanju moguću meru.

Preuzeto sa PRObjave.com

Filed under: Saopštenja, , , ,

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: