Saopštenja za javnost

Ikonica

Modna instalacija Suzane Perić u salonu automobila Porsche Beograd Ada

Ovo leto u Audi salonu obeležiće jedinstvena modna instalacija dizajnerke Suzane Perić kreirana od najnovijih modela kolekcije Lipstick Jungle, čime će luksuzan prostor salona biti obogaćen uspešnim i kvalitetnim modnim brendom. Nesvakidašnji spoj visoke mode, umetnosti i vrhunskog auto dizajna modela Audi Q5, kao sastavnog dela instalacije, inspirisan je zajedničkom idejom koja povezuje SP modele i pomenuti Audi model – radost otkrivanja novih potencijala.

„Kao mesto gde se spajaju moda, dizajn, luksuz, elegancija i lepota, Audi salon je idealno okruženje za kolekciju Lipstick Jungle koju odlikuje moć mimikrije koja pomaže da se s lakoćom prihvate urbani i autentični haos svakodnevnog života.“, rekao je Bojan Muravec, generalni direktor Porsche Inter Auto S.

„Dame koje se upuste u Lipstick Jungle avanturu i ponesu neku od haljina koje sam dizajnirala poneće i deo moje energije koja će ih pokrenuti da se osećaju ženstvenije, srećnije i lepše! Kada je žena zadovoljna, ona može da uradi više nego što očekuje od sebe. Isto tako se ja osećam dok vozim Audi Q5! Ta zajednička jedinstvena energija koja nas povezuje dala je ideju za ovu postavku.“, izjavila je Suzana Perić, modna dizajnerka i autorka modne instalacije, jedinstvene takve vrste kod nas, do sada.
Novom kolekcijom Lipstick Jungle umetnica Suzana Perić, kreatorskom virtuoznošću, spojila je naizgled nespojivo i stvorila vedru, angažovanu ali sofisticiranu kombinaciju za ovo leto. Model Audi Q5 odiše kvalitetom, zadovoljava ljubav prema detaljima i mnogobrojnim inteligentnim funkcijama koje vožnju u ovom modelu čine izuzetno prijatnom.

Posetioci mogu da uživaju u eleganciji i lepoti postavke svakog radnog dana od 8.00 do 19.00 časova, subotom od 9.00 do 14 časova u periodu od 19. jula do 19.avgusta.
Adresa Audi salona je: Porsche Beograda Ada, ul. Radnička 4, Beograd.

Preuzeto sa PRObjave.com

Filed under: Saopštenja, , , ,

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: