Saopštenja za javnost

Ikonica

„Centriranje“ – nova emisija za mlade na B92 i na 40 radio stanica u Srbiji

Nova radio emisija namenjena mladima, „Centriranje“, koja će se emitovati na jednom radiju sa nacionalnom frekvencijom (Radio B92) i na 40 lokalnih radio stanica, počela je da se emituje danas. Emisiju uređuju i vode studenti Fakulteta političkih nauka.

Reč je o emisiji namenjenoj mladima na teritoriji cele Srbije koja će obrađivati različite teme poput obrazovanja, nasilja, aktivnog učešća mladih u društvu, pop kulture, umetnosti, putovanja, zdravih stilova života i sl. Specifična je po tome što će je proizvoditi i realizovati mladi ljudi. Ciljna grupa su pre svega srednjoškolci i srednjoškolke, studenti i studentkinje. Emisija je edukativnog karaktera i usmerena ka poboljšanju kvaliteta informisanja mladih ljudi.

Jelena Janković, urednica radio emisije – Centar E8 kaže: „Radio je sjajan kanal  kojim se može dopreti do mladih. Centriranje je emisija kratke forme i bavi se raznovrsnim temama koje su društveno bitne. Pored toga, trudićemo se da u svakoj emisiji imamo neku javnu ličnost, kao gosta, koja može biti dobar uzor mladima.“

Kroz emisiju „Centriranje“ ukazivaćemo mladima kako mogu da se aktivno uključe u društvo i kako da sami utiču da se stvari poprave ili promene na bolje u njihovoj lokalnoj zajednici. Takođe, u svakoj emisiji zastupljena komponenta biće praćenje rada vlasti, kako na nacionalnom tako i na lokalnom nivou u cilju poboljšanja položaja mladih.

Emisija „Centriranje“ će se emitovati svakog radnog dana na Radio B92 u terminu 16:45 u kratkoj formi od po 15 minuta.
Listu ostalih radio stanica koje će emitovati emisiju možete pogledati ovde.

Emisiju realizuju Centar E8 i Unija srednjoškolaca Srbije uz finasijsku podršku USAID-a i ISC-a.

Preuzeto sa PRobjave.com

Advertisements

Filed under: Saopštenja, , ,

One Response

  1. […] “Centriranje” – nova emisija za mlade na B92 i na 40 radio stanica u Srbiji Napisano: 24.Jul.2012. 000000 12:52:01 na blogu: https://saopstenja.wordpress.com […]

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: