Saopštenja za javnost

Ikonica

Projekat „Seize the day“ posvećen deci oboleloj od raka

Studentska organizacija AIESEC u saradnji sa NURDORom (Nacionalnim udruženjem roditelja dece obolele od raka) organizuje projekat „Seize the day“ posvećen deci oboleloj od raka. Projekat će se realizovati od 25. jula do 25. avgusta u Beogradu, gde će deca imati priliku da se druže, zabave i upoznaju sa glavnim gradom.Mališani će se prvo družiti sa studentima kroz kreativne radionice, a nakon toga zabavljati i uživati u nizu izleta po prestonici, kao što je poseta zoološkom vrtu ili krstarenje Dunavom. Specijalni učesnici su strani studenti koji dolaze iz Rusije, Madjarske, Francuske i Estonije kako bi bili deo ovih aktivnosti. Treći deo projekta čini niz humanitarnih događaja koji će se organizovati sa ciljem prikupljanja novčanih sredstava za pomoć našim mališanima i podizanja svesti javnosti o njihovim problemima.

U tu svrhu biće organizovan događaj na Adi gde će svi posetioci pokušati da obore Ginisov rekord u slaganju najveće puzle na svetu i ista aktivnost će se istovremeno dogoditi i u Italiji. To veče će biti organizovana i humanitarna zurka, a sav prihod biće predat udruženju. Poslednji u nizu događaja biće humanitarni koncert Maje Volk, 30. avgusta u Guarneriusu.

Projekat će biti svečano zatvoren uz donatorsko veče sredinom septembra.

AIESEC je studentska organizacija prisutna na više od 2100 univerziteta u 111 zemalja širom planete. Sa više od 85000 članova je vodeća svetska studentska organizacija koja omogućava mladim ljudima da otkriju i razviju svoje potencijale kroz programe internacionalnih praksi, kao i rada na društveno korisnim projektima.

Preuzeto sa PRobjave.com

Filed under: Saopštenja, , ,

One Response

  1. […] Projekat “Seize the day” posvećen deci oboleloj od raka Napisano: 24.Jul.2012. 000000 17:00:12 na blogu: https://saopstenja.wordpress.com […]

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: