Saopštenja za javnost

Ikonica

Interaktivni seminar o komunikacionim veštinama i poslovnoj informatici

Senso Plus Sistemi, kompanija orjentisana ka informacionim tehnologijama i poslovnim rešenjima sa bogatom bazom znanja, organizuje edukativni seminar iz oblasti informacionih tehnologija i komunikacionih veština od 04. do 05. oktobra 2012. godine od 9 do 15 časova u hotelu Slavija, Svetog Save 1, u Beogradu.Edukativni seminar obuhvata dve oblasti, informatiku i komunikacione veštine, bazira se na razmeni praktičnog znanja i iskustva, radionicama, vežbama, diskusijama, a obezbeđen je individualan pristup svakom pojedincu. Seminar je namenjen rukovodiocima sektora, sekretaricama, asistentima, administrativnim radnicima, recepcionarima, ali i svima koji žele da prošire svoja znanja iz ovih oblasti.

Prvi predavač biće Goran Koleski, MCITP – Microsoft Certifies IT Professional, koji će polaznike edukovati sa posebnim savetima i trikovima iz oblasti poslovne informatike sa najčešće korišćenim poslovnim programskim paketom MS Office.

Drugog dana seminara Sanja Gomuzak preneće polaznicima svoja znanja i iskustva iz oblasti komunikacija, počev od pisanja dopisa, službenih e-mailova do reklamacija, vođenja sastanaka, snalaženja u teškim situacijama i savladavanje svakodnevnih problema i njihovo prebacivanje u rešenja sa pozitivnim ishodom. Ovaj deo seminara nudi rešenja i vredne informacije koje se mogu primeniti i u poslovnom i privatnom životu.

Cena seminara je 99 evra u dinarskoj protivvrednosti na dan uplate. Za grupne prijave od 5 učesnika odobrava se dodatni popust.

Za dodatne informacije i prijavu na seminar kontaktirati Anu Sobotu putem email-a ana.sobota@spsistemi.hr ili putem telefona 00385 91-3030-728.

Preuzeto sa PRobjave.com

Advertisements

Filed under: Saopštenja, , , ,

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: