Saopštenja za javnost

Ikonica

Osoblje kafe restorana Bacano posetilo Vinariju Zvonko Bogdan

Osoblje kafe restorana Bacano posetilo je Vinariju Zvonko Bogdan, nakon što je u Bacanu održana promocija ovih vina. Uvek ljubazni i nasmejani predstavnici Bacana upoznali su se vinom koje je u ponudi ovog kafe restorana, uključujući i sve detalje vezane za tehnologiju izrade vina.

Na krajnjem severu Vojvodine, tačnije, na istočnoj obali jezera Palić, osoblje Bacana obišlo je Vinariju Zvonko Bogdan i uverilo se da je klima u ovom kraju naklonjena sortama vinove loze: sauvignon blanc, pinot blanc, merlot, lemberger i cabernet franc. Pri izboru sorti grožđa, glavnu reč vodio je jedan od najboljih enologa u Evropi, Thomas Seeger, koji je pokazao najbolje načine sadnje kako bi vino bilo vrhunskog kvaliteta.

Poseta Vinariji Zvonko Bogdan donela je osoblju Bacana jasniju sliku o vinu i proizvodnji vina, ali je imala i dodatne prednosti. Bacano tim sada je jači, jer je put do vinarije organizovan kao jedan vid tim bildinga. Zajedničko učenje i druženje uticaće na dalji razvoj ovog, i do sada jakog tima, koji zajedno uspeva lako da ispuni sve želje Bacano gostiju.

Preuzeto sa PRobjave.com

Advertisements

Filed under: Saopštenja, , , ,

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: