Saopštenja za javnost

Ikonica

Kompanija MaxBet pomaže sportskim talentima

Novi logoKompanija MaxBet u narednom periodu sponzorisaće nekoliko sportista i sportskih klubova u cilju podrške sportskim talentima i stvaranja uslova za treniranje. Ovaj plan samo je nastavak tradicije pružanja sredstava za unapređenje i poboljšanje sportske slike u našem društvu koja se konstantno razvija i širi.

Želeći da postanu prvi u mnogobrojnim disciplinama, mladi sportisti okreću se svakodnevnom treniranju, napornom vežbanju i učestvovanju u takmičenjima. Pohod na medalje iziskuje i određene troškove koje treba pokriti, a kada nisu u mogućnosti da finansiraju svoje snove, budući prvaci traže podršku. Kompanija MaxBet nebrojeno puta prepoznala je potencijal prvaka i pružila podršku. Samo jedan deo sponzorstava možete pogledati na linku: Kompanija MaxBet kao sponzor sportskim talentima.

Imajući u vidu da svako treba da dobije šansu za uspeh, pored čestih sponzorstava, iz MaxBet-a stižu vesti o učestvovanju u humanitarnim akcijama, kao i sponzorisanju perspektivnih sportista sa invaliditetom. Saša Marčeta, osnivač MaxBet-a, kaže da se u ovoj kompaniji neguje tradicija podrške svima koji to zaslužuju, jer je već dokazano da su sportisti naši najbolji ambasadori.

Preuzeto sa PRobjave.com

Advertisements

Filed under: Saopštenja, , ,

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: