Saopštenja za javnost

Ikonica

Kafe restoran Bacano dobija novi sajt

novi sajt bacanoKafe restoran Bacano uskoro dobija nov sajt, koji će sadržati sve informacije o aktuelnim dešavanjima, večernjem programu i izboru hrane i pića. Jednostavan dizajn sajta omogućiće svim posetiocima da lako dođu do potrebnih informacija, ali i da učestvuju u komunikaciji koja će uticati na unapređenje posla u ovom restoranu.

Posle proslave pet godina od osnivanja Bacana i renoviranja enterijera, uvedene su dodatne izmene u poslovanju. Organizovana je muzika uživo svako veče od 20 sati, a zastupljeni su jazz, gipsy jazz, swing, latin, pop-rock. Imajući u vidu da se gosti Bacana često interesuju za raspored nastupa, na sajtu će biti istaknuti bendovi koji nastupaju, te se vrlo lako možete dogovoriti sa prijateljima i poslušati Svetlanu Paladu, Anu Perišić, Cherry Cool, Nevas Trio i druge. Za dodatnu zabavu, gosti mogu da popune Bacano flajere i ubace u nagradni bubanj. Flajeri se izvlače svakog 15. tekućeg meseca i 1. od 21 sat, a srećnici dobijaju vino i večeru za dvoje.

Uz novi sajt, Bacano je razvio komunikaciju i na društvenim mrežama, a na taj način, gosti mogu da napišu svoja zapažanja, predloge i želje za unapređenje poslovanja. Uvek se na prvo mesto stavljaju gosti, a cilj Bacana je da svako ko dođe u ovaj restoran, ponese lepe utiske i ponovo se vrati!

Preuzeto sa PRobjave.com

Filed under: Saopštenja, , ,

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: