Saopštenja za javnost

Ikonica

Seminar dizajna i brendiranja za studente: BEST Design Week | 17. – 21. decembar 2012.

„BEST Design Week“ je seminar dizajna i brendiranja koji će se održati u Beogradu od 17. do 21. decembra 2012. godine, u organizaciji Udruženja studenata tehnike Evrope – BEST Beograd u saradnji sa međunarodnom školom za edukaciju i informatiku ITAcademy. Uvidevši da je potrebno omogućiti studentima da se kreativno i inovativno izražavaju nezavisno od sturke, studentska organizacija BEST zajedno sa IT Akademijom je odlučila da i ove godine organizuje BEST Design Week – besplatni seminar dizajna za sve studente tehničko-tehnoloških fakulteta koji žele da se upute u osnove ove kreativne veštine. Seminar će biti održan od 17-22. decembra, 2012. godine, a participanti će imati priliku da slušaju niz predavanja eminentnih predavača iz sfere vizuelnih umetnosti na temu dizajn je svuda.

Seminar sadrži teorijski deo, kroz koji će se studenti upoznati sa opštim pojmovima dizajna i brendiranja, kreiranja vizuelnog identiteta ali i praktični deo, koji će se odnositi na rad u softverskim paketima za dizajn. Na taj način će seminar obuhvatiti oblast obrade fotografija i dizajn publikacija. Predavanja će biti organizovana u prostorijama međunarodne škole za edukaciju i informatiku ITAcademy, u Zemunu (http://www.it-akademija.com).

Po završetku seminara, učesnici dobijaju sertifikat potpisan od strane organizatora.

Dizajn je deo savremene svakodnevnice, i uvidevši da on poseduje potencijal da utiče na uspeh najrazličitijih projekata i ponuda, BEST je odlučio da omogući mladima kojima je to u interesu da steknu znanje iz ove koristne oblasti. Na taj način BEST Beograd želi da doprinese komplementarnom obrazovanju studenata i daljem razvoju njihove profesionalne karijere. U želji da opravdamo poverenje koje ste nam ukazali prošle godine – otišli smo korak dalje, i ove godine smo se potrudili da dovedemo neke od najznačajnijih imena iz domena dizajna koja svakodnevno menjaju dizajnersku svest na ovim prostorima.

Preuzeto sa PRobjave.com

Advertisements

Filed under: Saopštenja, , , ,

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: