Saopštenja za javnost

Ikonica

Okrugli sto – Zaštita dece od zlostavljanja i zanemarivanja

Okrugli sto „Zaštita dece od zlostavljanja i zanemarivanja“ biće održan u sklopu inicijative „Unapređenje postojećih mehanizama za zaštitu dece u lokalnim samoupravama“, u četvrtak, 20.12.2012. od 11.00 do 13.00 časova, u Domu zdravlja Zemun, ul. Rada Končara broj 46.Tema Okruglog stola je prevazilaženje prepreka u međusektorskoj saradnji i diskusija o nacrtu Protokola o međusektorskoj saradnji u procesu žaštite dece od zlostavljanja i zanemarivanja na području opštine Zemun.

Moderatorka Okruglog stola će biti Tanja Stevanović iz zemunskog odeljenja Centra za socijalni rad, a o Inicijativi i važnosti međusektorske saradnje u oblasti zaštite dece od zlostavljanja i zanemarivanja, govoriće prisutni predstavnici relavantnih institucija i organizacija.

Inicijativa „Unapređenje postojećih mehanizama za zaštitu dece u lokalnim samoupravama“ se sprovodi u pet gradova/opština u Srbiji a u okviru regionalnog projekta „Zaštita dece od nasilja u jugoistočnoj Evropi“ a koji finansira Evropska unija u partnerstvu sa UNICEF-om, a zvaničnu podršku ideji umrežavanja pružili su Sekretarijat za zdravstvo Grada Beograd, Sekretarijat za dečju zaštitu, Ministarstvo prosvete, Ministarstvo zdravlja, Ministarstvo rada i socijalne politike i kancelarija UNICEF u Srbiji.

Preuzeto sa PRobjave.com

Advertisements

Filed under: Saopštenja, , ,

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: