Saopštenja za javnost

Ikonica

Novine u internet auto-industriji donose i besplatne tehničke preglede

Pored ukinutih brojnih taksi za registraciju vozila, u poslednjih par meseci, može se napraviti i dodatna ušteda kada je u pitanju registracija vozila. Svedoci smo da internet sve više nalazi primenu u raznim sferama života. U oblasti registracije vozila i tehničkih pregleda nastala je saradnja sajta Registracija-vozila-online.rs i Kompanije Dunav Auto.Saradnjom sajta Registracija-Vozila-Online.rs i Kompanije Dunav Auto dogovoreno je da vozači koji preuzmu Vaučer za besplatan tehnički pregled uz kupljenu polisu Dunav Osiguranja steknu pravo na besplatan tehnički pregled u 20 servisa širom Srbije.

Spisak servisa u kojima je moguće iskoristiti ovu akciju kao i njihove lokacije mogu se naći na sajtu registracija-vozila-online.rs/vaučeri-popusti. Pre odlaska u servis potrebno je preuzeti kod vaučera sa sajta i pokazati ga ovlašćenom licu u servisu.

Opštine u kojima se nalaze Tehnički pregledi za koje važi akcija su: Beograd, Aleksinac, Babušnica, Bačka Palanka, Bela Palanka, Dimitrovgrad, Knjaževac, Kuršumlija, Niš, Nova Gajdobra, Pirot, Ruma, Sokobanja i Žitorađa.

Posebna ponuda vezana je za Beograd gde uz kupljenu Polisu Dunav Osiguranja pored besplatnog tehničkog pregleda dobijate i Besplatnu pomoć na putu do isteka trajanja polise. Ova akcija traje do 31.12.2012.

Preuzeto sa PRobjave.com

Advertisements

Filed under: Saopštenja, , , ,

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: