Saopštenja za javnost

Ikonica

Završena je velika MaksBet nagradna igra

nagradna igra 1Završena je velika MaksBet nagradna igra u Novom Sadu i izvučena su imena dobitnika nagrada iz 19 novosadskih Maks Bet sportskih kladionica, kao i glavna nagrada u iznosu od pola miliona dinara! Izvlačenje je organizovano u subotu, 26. januara u najvećoj MaxBet kladionici u Novom Sadu, preko puta Merkatora, a voditelj je bio Goran Podlipec Lipec, kome su društvo pravile nasmejane hostese.Dobitnik glavne nagrade je Miomir Apić iz Žablja, koga je sreća poslužila, jer je pre njega izvučeno ime Lajoša Nikolića, koji nije bio prisutan da preuzme nagradu, a nije ni ovlastio nekoga da preuzme nagradu, što je bilo objavljeno kao opcija na MaxBet sajtu. Lajošu želimo više sreće za neki drugi put, a Miomiru sve čestitke. Imena dobitnika ostalih nagrada biće objavljena na MaxBet sajtu.

Takmičarskoj atmosferi doprineli su prisutni igrači koji su sa nestrpljenjem čekali izvlačenje nagrada, dok je Podlipec svojim šalama opustio napete igrače pred veliko izvlačenje. Veliko iznenađenje večeri je bilo to što neki od dobitnika nagrada nisu bili prisutni niti su ovlastili nekoga da preuzme nagradu. Možda neki nisu verovali da ih sreća prati, pa su izgubili priliku da osvoje 50 hiljada dinara.

No, na kraju su ipak nagrade dobili igrači čije ime je izvučeno iz bubnja, a koji su bili prisutni. Strpljenje je definitivno bila lekcija večeri! Takođe, svi prisutni dobili su poklone i vredne poklon pakete od nasmejanih i šarmantnih MaxBet hostesa, te niko nije otišao kući praznih ruku. Čestitamo dobitnicima nagrada!

Preuzeto sa PRobjave.com

Advertisements

Filed under: Saopštenja, , ,

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: