Saopštenja za javnost

Ikonica

Novi dizajn portala za nekretnine NadjiDom.com

nadji domPortal za nekretnine NadjiDom.com nedavno je svojim korisnicima predstavio potpuno novu, osveženu verziju sajta.Reč je o novom dizajnu koji je bolje organizovan i dobro strukturiran, što sajt čini preglednijim i lakšim za korišćenje. Moderniji prikaz ponude nekretnina na portalu i upečatljiviji promovisani oglasi su ono što ćete sigurno prvo primetiti.

Sa novom verzijom dolazi i par potpuno novih stvari. Neke od njih su izmenjen prikaz sačuvanih oglasa i uvođenje različitih boja koje jasno razdvajaju prodaju, izdavanje i smeštaj.

Kako su korisnici navikli na servis „NadjiDom traži za Vas“, treba pomenuti da je promenama na portalu promenjen i naziv ovog servisa. Korisnici koji žele da postave potražnju, od sada to mogu uraditi koristeći servis „Tražimo za Vas“, pri čemu je postupak postavljanja potražnje ostao nepromenjen.

Takođe, redizajnom je obuhvaćen i detaljan prikaz oglasa, koji pored toga što obuhvata sve potrebne informacije o oglasu i oglašivaču, omogućava da pristupite i drugim oglasima istog oglašivača, povezanoj pretrazi i sličnim oglasima. Unapređena mapa sa preciznom ili približnom lokacijom, i izmenjen izgled ikonica sa dobro poznatim funkcionalnostima, takođe su deo detaljnog prikaza oglasa.

Redizajn pored novog izgleda, ima za cilj lakše i brže oglašavanje, kao i jednostavniji pristup informacijama kojima portal NadjiDom raspolaže.

NadjiDom.com je portal za nekretnine u Srbiji, a preporučujemo ga kao svakodnevni izvor korisnih informacija u svetu nekretnina.

Preuzeto sa PRobjave.com

Advertisements

Filed under: Saopštenja, , , , ,

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: