Saopštenja za javnost

Ikonica

Kompanija OSA Računarski inženjering održala Autodesk Kick off skup u Opatiji

Autodesk Kick-off 02OSA Računarski inženjering, distributer Autodesk proizvoda za celu Adriatik regiju, održala je u Opatiji Autodesk Kick off 2013, skup sa partnerima iz regiona. Tom prilikom predstavljene su promene i funkcionalnosti koje dolaze sa novim verzijama softvera, prodajni rezultati iz prethodne, kao i planovi za tekuću godinu.

Autodesk Kick-off 03Partnerima koji su ostvarili najbolje rezultate dodeljena su priznanja u nekoliko kategorija. Kompanija Team CAD (Srbija) dobitnik je  nagrade „Extraordinary contribution to development of Autodesk business in Serbia“ i „Best Reseller in Manufacturing“, Studio ARS (Hrvatska) nagrada „Best Reseller in Platforms“ i „Highest Subscription Renewal rate“, dok je CGS plus (Slovenija) osvojio nagradu „Best Reseller in AEC“. Nagrada „Highest Growth Reseller in new Business“ pripala je kompaniji ArCADia CAD Center (Slovenija), dok je nagrada „Highest Subscription Attach rate“ pripala PRIOR Inženjeringu iz Hrvatske.

Autodesk Kick-off 01Kick off je okupio približno 100 učesnika, predstavnika svih partnerskih kompanija iz Srbije, Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovina, Crne Gore, Makedonije i Albanije, koji prodaju Autodeskove proizvode. Osim partnera, skupu su prisustvovali i zaposleni u Autodeskovim centrima, zaduženi za Centralnu i Jugoistočnu Evropu.

Kompanija OSA konstantno beleži odlične rezultate i nastavlja sa uspešnim poslovanjem, a pretprošle godine svoju distributivnu mrežu proširila je i na zemlje regiona.

O kompaniji:
Autodesk je vodeći svetski proizvođač softvera za projektovanje i kreiranje digitalnih sadržaja u oblasti arhitekture, niskogradnje, mašinstva, komunalnih delatnosti, telekomunikacija, medija i zabave. Od osnivanja 1982. godine, Autodesk isporučuje softver za projektovanje, nudi usluge Internet portala, platformu za korišćenje aplikacija na udaljenim lokacijama upotrebom tehnologije bežičnog prenosa, čime svojim korisnicima (više od 10 miliona u 185 zemalja) olakšava poslovanje i pruža značajnu prednost nad konkurencijom. OSA je Autodesk partner još od 1989. godine i bavi se ne samo  isporukom softverskih licenci, već i pružanjem usluga i konsaltingom. Trenutno, OSA je jedna od vodećih IT kompanija na tržištu, sa preko 35 zaposlenih.

Preuzeto sa PRobjave.com

Advertisements

Filed under: Saopštenja, , ,

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: