Saopštenja za javnost

Ikonica

Magija u pravim rukama

atos_logoDugogodišnji partner i dobitnik prestižnog Oracle priznanja „Specijalni partner za 2012. godinu“ u oblasti hardverskih rešenja, kompanija Atos će se na 5. godišnjoj SrOUG konferenciji 2013. predstaviti kao jedan od vodećih Exadata implementatora.Oracle je čvrsto integrisao diskove, skladišta podataka, mreže i baze podataka u jedinstveni Exadata  sistem. Da bi ovaj sistem postao servis prilagođen korisnicima i obezbedio upravljanje velikom količinom podataka, poslovnu fleksibilnost i smanjenje IT troškova zaslužni su implementatori iz kompanije Atos. Zahvaljujući timu kompetentnih stučnjaka ovaj servis je našao put do 12 klijenata u pet zemalja. Atos je implementirao 29 rešenja zasnovanih na Exadata platformi u nekoliko različitih oblasti, od telekomunikacija, preko modne industrije do zdravstvenog osiguranja.

Prisutni na ovogodišnjoj SrOUG konferenciji imaće priliku da vide kako Atos inženjeri u četiri koraka demonstriraju magične komponente Exadata platforme. Napredni oblici kompresije podataka omogućavaju desetostruko smanjenje potrebnog prostora na diskovima i dramatično povećavaju propusnost podataka. Impresivno brze paralelne obrade podataka klijentima svakako donose višestruku korist u poslovanju. IT sistemi su onoliko dobri koliko i rezultati koje pružaju. Atos zato stalno nastoji da, na osnovu Oracle proizvoda, kreira rešenja koja omogućavaju da hardver i softver rade na nov i izazovan način.

Kompanija Atos na tržištu je prepoznatljiva po izbalansiranom tržišnom fokusu i specifičnim znanjima koja doprinose poslovnom uspehu korisnika. Usmerena na to da svojim korisnicima predstavi IT kao alat koji stvara dodatnu vrednost njihovom poslovanju, a ne izvor dodatnih troškova, klijentima isporučuje inovativna rešenja, unapređuje efektivnost i smanjuje troškove primenom informacionih tehnologija. U oštroj konkurenciji sa vodećim svetskim IT kompanijama, Atos je najveći evropski pružalac IT servisnih usluga prisutan u 48 zemalja sveta, sa prometom od gotovo 9 milijardi evra. Sa 130 zaposlenih, Atos Srbija se trenutno nalazi među prve tri kompanije na IT servisnom tržištu.

Partnerstvo koje kreira nove vrednosti

Atos i Oracle imaju dugu i uspešnu istoriju kreiranja rešenja koja dodaju vrednost poslovanju zajedničkih kupaca. Oracle važi za jednu od najkompletnijih IT kompanija u svetu jer omogućava da hardver i softver nesmetano rade zajedno. Atos predstavlja treću komponentu ovog važnog sistema, neku vrstu „tajnog sastojka“ – biznis mudrost, koja se dodaje miksu. Obe kompanije poznaju kupce i tehnologiju, što im omogućava da imaju kompletan uvid u potrebe i zaokružen proces proizvoda i usluga koji može da zadovolji i najzahtevnije korisnike.

Preuzeto sa PRobjave.com

Advertisements

Filed under: Saopštenja

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: