Saopštenja za javnost

Ikonica

Završen je OSA Road Show 2013

OSA Road Show 2013 u organizaciji kompanije OSA Računarski inženjering je uspešno završen. Tokom ovog skupa predstavljeni su najaktuelniji proizvodi kompanije u vidu prezentacija koje su održane u prostorijama Privredne komore Beograda, kao i regionalnih privrednih komora Niša, Novog Sada i Kragujevca.

Cilj ovogodišnjeg Road Show 2013 događaja bio je da se iskustvo stečeno tokom 24 godine poslovanja kompanije OSA Računarski inženjering podeli sa predstavnicima drugih kompanija i da se podstakne diskusija o aktuelnim temama između tih kompanija.

Prezentacije su ove godine bile bazirane na sledećim temama:
•    Kako unaprediti vaše poslovanje? – UniDocs Business Box ERP+DMS rešenje
•    Najbolja rešenja za štampu širokog formata u CAD, GIS i Photo okruženju – Canon i Oce aktuelna rešenja
•    Rad u cloud okruženju i projektovanje u mašinstvu – Autodesk Cloud i MFG rešenja

Prodajni tim UniDocs sektora predstavio je sistem za unapređenje poslovanja UniDocs Business Box, koji je baziran na moćnoj UniDocs platformi. Ovaj softver je jedinstven na našem tržištu jer postojećim DMS (sistem za upravljanje dokumentima) mogućnostima dodaje i ERP funkcionalnost u okviru jednog paketa. Pored predstavljanja ključnih funkcionalnosti i demonstracije rada softvera, predstavljena je i trenutna promotivna akcija kompanije OSA Računarski inženjering koja traje do 1. decembra, u okviru koje zainteresovane kompanije mogu dobiti UniDocs Business Box licence za samo 1 dinar. Više informacija možete pronaći na sajtu proizvođača www.unidocs.rs

Sektor hardvera kompanije OSA, predstavio je najbolja rešenja kompanija Canon i Oce za profesionalnu štampu i skeniranje širokog formata za CAD, GIS i Photo okruženje. Svi učesnici skupa obavešteni su o specijalnim uslovima kupovine za pojedine predstavljene modele.

Projektovanje u mašinstvu uz pomoć Autodesk MFG (Manufacturing) rešenja je prezentovan od strane Autodesk prodajnog tima. Pored toga, reči je bilo i o Autodesk Cloud servisima koji umnogome ubrzavaju i olakšavaju rad i deljenje informacija na projektima na kojima sarađuje veliki broj stručnjaka u isto vreme.

Kompanija OSA Računarski inženjering je veoma zadovoljna posetom i raznolikošću kompanija i pojedinaca tokom trajanja manifestacije OSA Road Show 2013, s obzirom da je ugostila preko 100 učesnika iz više od 70 kompanija.

Završen je OSA Road Show 2013

Završen je OSA Road Show 2013

Završen je OSA Road Show 2013 Završen je OSA Road Show 2013

Filed under: Saopštenja, , , ,

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: