Saopštenja za javnost

Ikonica

AIK banka je obezbedila niz pogodnosti kako za dinarsku, tako i za deviznu štednju u evrima

AIK banka logoGrađanima i klijentima Banka nudi duže rokove ulaganja za deviznu štednju u evrima na 25 meseci, sa isplatom kamate po isteku roka oročenja ili na mesečnom nivou. Ovaj fleksibilan model omogućava štedišama da razoroče svoju štednju u trenutku koji im odgovara, uz priznanje kamate, kao i sigurnost prilikom ugovaranja fiksne kamatne stope.

Za klijente koji će u narednom periodu možda imati potrebu da koriste oročen novac, AIK banka nudi Garantovano slobodnu štednju u evrima. Ulog se oročava na 11 meseci, a štediša može u celosti da podigne novac u svakom trenutku uz atraktivnu kamatnu stopu.

AIK banka obezbedila je pogodnosti i za štednju u dinarima, uz posebne povlastice za obavljanje menjačkih poslova. Prednost štednje u domaćoj valuti je to što se na kamatu ne plaća porez. Za uloge veće od milion dinara, AIK banka nudi mogućnost Specijalne dinarske štednje. Ulog položen po ovom modelu, sa najdužim trajanjem do 12 meseci, može da se podigne u celosti sa kamatom od 8% godišnje i pre isteka perioda oročenja.

Advertisements

Filed under: Saopštenja, , , , ,

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: