Saopštenja za javnost

Ikonica

Missing Link sajt i magazin – Nova New Frontier Group platforma za digitalnu transformaciju

missing_link-sajtNova New Frontier Group platforma za digitalnu transformaciju, Missing Link, zvanično je pokrenuta na linku missinglink.newfrontier.eu.

Portfolio i metodologija Missing Link kreirani su na nivou New Frontier grupacije sa ciljem pružanja pomoći klijentima da bolje angažuju svoj ekosistem, ostvare više prihoda i transformišu svoje poslovanje u digitalno.

Pored tekstova o izazovima i okvirima koje donosi digitalna ekonomija i Missing Link rešenjima, sajt nudi mogućnost praćenja različitih priča na blogu, deljenja i komentarisanja tekstova, davanja sugestija. Putem aktivne dvosmerne komunikacije sa posetiocima sajta, New Frontier grupacija želi da kreira jedinstvenu, najnapredniju platformu za digitalnu transformaciju u Centralnoj i Istočnoj Evropi.

Mišljenje o Missing Link platformi može da se podeli i na New Frontier Group i Saginoj kompanijskoj stranici na LinkedInu.

Uz sajt, pokrenut je i Missing Link magazin. Prvo izdanje u elektronskoj formi nalazi se na Missing Link sajtu, odakle može besplatno da se preuzme.

 

O New Frontier Group
New Frontier Group je locirana u Austriji, a posluje u Centralnoj i Istočnoj Evropi i Severnoj Americi. Bavi se konsaltingom i integracijom kompletnih IT rešenja, sa glavnom orijentacijom ka razvoju softvera i pružanju profesionalnih usluga. Danas New Frontier Group zapošljava više od 1800 IT profesionalaca koji rade na usavršavanju novih rešenja integracionih projekata. Više od 70 odsto poslovanja bazirano je na softveru
i profesionalnim uslugama.

Za više informacija o New Frontier Group posetite: www.newfrontier.eu

O Sagi
Od svog osnovanja 1989. godine, Saga je kompanija koja nudi ICT usluge pre svega velikim i srednjim kompanijama na tržištu, u industrijama gde je ICT od ključne važnosti za postizanje uspeha. Od 2005. godine Saga je po prometu sistem integrator broj jedan u Srbiji i evidentni lider na tržištu, a u regionu se nalazi na petom mestu. Tokom svog postojanja ostvarila je partnerstva sa više od 70 renomiranih preduzeća iz ICT industrije. Konstantno se širi u regionu i investira u zaposlene, njihovo obučavanje i povećanje njihovog nivoa znanja i veština. U 2009. Saga je postala deo New Frontier Group – najperspektivnije grupacije ICT preduzeća u Centralnoj i Istočnoj Evropi.

Za više informacija o Sagi posetite: www.saga.rs

Advertisements

Filed under: Saopštenja, , ,

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: