Saopštenja za javnost

Ikonica

Humanitarna modna revija „Moda, entuzijazam velikodušnost“ za projekat „Tvoje pravo da znaš“

Pozivnica- Humanitarna revija 30.1.2014U četvrtak, 30. januara 2014. godine, u Matici iseljenika (Nušićeva 4, Beograd) sa početkom u18 h, održaće se humanitarna modna revija modnog studija „Nency Fashion“ by Nevena Ničetin, pod nazivom „MODA, ENTUZIJAZAM VELIKODUŠNOST„.

Revija unikatnih modela Nevene Ničetin, biće upotpunjena i unikatnom obućom, nakitom naših dizajnera, kao i ilustracijama i fotografijama samog događaja na licu mesta.

40% sredstava prikupljenih kupovinom izloženih modela  namenjeno je nastavku projektaUdruženja za reviziju pristupačnosti. „Tvoje pravo da znaš„, čime će biti omogućena besplatna pravna pomoć gluvim osobama u cilju njihove bolje integracije u društvu.

Podršku ovom događaju svojim prisustvom i prilozima daće i članice „Međunarodnog kluba žena“ iz Beograda (International Women’s Club-IWC) koji je i sam finansirao projekat „Tvoje pravo da znaš“  2013. godine, uz izuzetno uspešne rezultate.

„Tvoje pravo da znaš“ je projekat Udruženja za reviziju pristupačnosti, koji uspešno vodi Bojana Pavlović Jovanović, i sama koja osoba sa 100% oštećenim sluhom. U 2013. godini ona nastavlja rad na projektu sa Gradskim udruženjem gluvih Beograda, kroz radionice, programe edukacije i besplatne pravne pomoći osobama sa oštećenom sluhom širom Srbije.

Međunarodni klub žena iz Beograda (IWC) koji okuplja preko 200 članica,  kroz aktivnosti Dobrotvornog odbora, nastoji da obezbedi podršku grupama građana i NVO-ima u cilju pokušaja da se zadovolje neke od osnovnih potreba ranjive populacije u Srbiji, uključujući osobe sa invaliditetom, žene, decu, stare osobe, raseljena lica i manjinske etničke grupe.

Od sredstava prikupljenih na tradicionalnom decembarskom Božićnom bazar, IWC godišnje finansira oko 15 projekata, a jedan od njih u 2013. godini bio je i  projekat „Tvoje pravo da znaš“, koji će i ovom prilikom, podržati svojim prisustvom na humanitarnoj reviji.

Advertisements

Filed under: Poziv, , , ,

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: