Saopštenja za javnost

Ikonica

VB Leasing potvrdio lidersku poziciju

LIZING: SUMIRANI REZULTATI ZA 2013. PO KOMPANIJAMA

VB Leasing -povrenje povezujeIako u lizing industriji ne cvetaju ruže već duže vremena, ekonomska kriza je još jednom pokazala da postoje kompanije koje uspevaju da se sa njom uspešno nose.  Jedna od njih je srpski ogranak međunarodnog holdinga VB Leasing koji je, uprkos uslovima na tržištu, u protekloj godini ostvario najbolji rezultat u protekloj deceniji, koliko posluje u Srbiji, pokazuju nedavno objavljeni rezultati APR-a.

Tako je VB Leasing među 16 aktivnih lizing kompanija na tržištu Srbije prvi i po broju sklopljenih ugovora i po visini plasiranih sredstava u finansijskom lizingu.  Sa preko32.750.000 evra finansiranih objekata lizinga u 2013. godini (12,32% tržišnog učešća), ova kompanija je jedina uspela da sklopi preko hiljadu novih lizing ugovora u finansijskom lizingu – 1121 ugovor (14,12% tržišnog učešća), povećavši broj zaključenih ugovora u odnosu na prošlu godinu za petinu.

VB Leasing i u totalu beleži solidne rezultate. Zbirno gledano finansijski i operativni lizing, u godini iza nas ova lizing kuća zauzima treće mesto i po broju ugovora i po visini sredstava uloženih u nabavku objekata za malu i srednju privredu poput automobila, industrijskih mašina, teretne i poljoprivredne mehanizacije.

Kako saznajemo u VB Leasingu, za dobre rezultate prvenstveno su zaslužni dobri uslovi, fleksibilnost ponude, obučen kadar ali i dugoročna partnerstva koja razvija sa dilerima i dobavljačima.

O VB Leasingu:
Kompanija VB Leasing jedna je od vodećih lizing kuća u Srbiji i deo je međunarodnog holdinga koji posluje u devet evropskih zemalja. U Srbiji, VB Leasing posluje od 2004. godine i lider je u finansijskom lizingu putničkih i dostavnih vozila. Pored toga, VB Leasing isključivo putem finansijskog lizinga finansira najrazličitije mašine i opremu: kamione, autobuse, prikolice, hladnjače, ali i poljoprivrednu mehanizaciju, štamparske mašine, industrijsku opremu, medicinske i dijagnostičke aparate. Filijale ove kompanije nalaze se u Beogradu, Novom Sadu i Čačku, odakle se regionalno pokriva tržište cele Srbije.

Advertisements

Filed under: Saopštenja, , , ,

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: