Saopštenja za javnost

Ikonica

Goodyear za bezbednu vožnju

Mirko Alvirovic i Joze StruznilkSa željom da doprinese što kvalitetnijoj obuci vozača, kompanija Goodyear Dunlop Sava Tires d.o.o. iz Kranja u Sloveniji potpisala je Ugovor o saradnji sa Nacionalnom vozačkom akademijom NAVAK. Bezbednost u saobraćaju jedan je od osnovnih segmenata poslovanja kompanije Goodyear. Svoj doprinos na tom polju ostvaruje putem proizvoda visokog kvaliteta, ali i kontinuiranim ulaganjem u edukaciju i informisanost vozača. Zahvaljujući novootpočetoj saradnji, obuka polaznika ispitno-edukativnog centra NAVAK, kao prve škole bezbedne vožnje u Srbiji, biće unapređena upotrebom pneumatika odličnih performansi.

„Briga za bezbednost je jedan od glavnih prioriteta Goodyear kompanije širom sveta. Pored ulaganja u inovativne tehnologije za proizvodnju tehnološki naprednih i sigurnih pneumatika, u poslednjih nekoliko godina sve više i više pažnje i sredstava usmeravamo i na druge projekte, koji za cilj imaju povećanje bezbednosti na putevima“, istakao je Jože Stružnik, direktor prodaje kompanije Goodyear.

Bezbednost svih učesnika u saobraćaju motiv je niza društveno-odgovornih aktivnosti koje je kompanija do sada uspešno realizovala na brojnim tržištima u okviru kojih posluje. Serija kampanja koje za cilj imaju edukaciju vozača otpočela je pre pet godina. Do sad je brojnim vrtićima i školama podeljeno preko 50.000 zaštitnih reflektujućih prsluka, koji su osnovno sredstvo za zaštitu najmlađih učesnika u saobraćaju. Pre tri godine svim opštinama u Sloveniji upućen je javni poziv za prijavljivanje za donaciju pokazivača brzine, elektronskih uređaja koji po potrebi upozoravaju na neophodnost smanjenja brzine. Ukupno je donirano 26 takvih uređaja, koji su namenski pozicionirani u blizini obdaništa i škola. Zbog uspeha ovih i sličnih akcija u regionu, kompanija Goodyear se odlučila na korak prenošenja dobre prakse u poslovanju i na teritoriju Republike Srbije. Investiranje u projekat koji doprinosi većoj informisanosti vozača i njihovoj što kvalitetnijoj obuci ima za cilj povećanje stepena zaštite velikog broja učesnika u saobraćaju.

Informacije o kompaniji Goodyear Dunlop Sava Tires

Goodyear Dunlop Sava Tires, d.o.o., je jedan od vodećih proizvođača pneumatika u jugoistočnoj Evropi sa 90 godina iskustva u gumarskoj industriji. Kompanija je od 2004. godine u stoprocentnom vlasništvu Goodyear Dunlop Tires Europe B. V. Danas je u Goodyear Dunlop Sava Tires zaposleno više od 1.400 radnika.

Goodyear Dunlop Sava Tires proizvodi, odnosno prodaje, pneumatike za putnička, poluteretna i teretna vozila, pneumatike za poljoprivredne, industrijske i građevinske mašine, pneumatike za motocikle i unutrašnje gume. Prodajni program čine pneumatici pet robnih marki: Goodyear, Dunlop, Sava, Fulda i Debica. Naši pneumatici donose bezbednost i udobnost vozačima na putevima širom sveta, jer više od 90 procenata pneumatika prodajemo u evropskim i drugim državama preko prodajne mreže koncerna Goodyear. Za više informacija o našim pneumaticima posetite internet strane www.goodyear.siwww.dunlop.siwww.fulda.si i www.sava-tires.com.

Informacije o korporaciji Goodyear

Goodyear je jedan od najvećih proizvođača pneumatika na svetu. Zapošljava oko 72 hiljade ljudi, a proizvodnju ima u 55 pogona koji se nalaze u 22 države u svetu. U svoja dva Centra za inovacije, Akron u Ohaju i Colmar-Berg u Luksemburgu, Goodyear nastoji da razvija najnaprednije proizvode i usluge koji u svojoj branši postavljaju standarde u tehnologiji i performansama. Za više informacija o korporaciji Goodyear i njenim proizvodima posetite internet stranuwww.goodyear.com.

Advertisements

Filed under: Saopštenja, , , , , , ,

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: