Saopštenja za javnost

Ikonica

Osmomartovska prodajna izložba radova štićernica Ustanove za decu i mlade „Sremčica“

U sredu, 05. marta 2014. godine, u Matici iseljenika (Nušićeva 4, Beograd) u periodu od 14 do 18 časova, održaće se osmomartovska prodajna izložba radova štićenika Ustanove za decu i mlade „Sremčica“, u okviru projekta „Osposobljavanje mladih žena s telesnim i razvojnim smetnjama“.

Projekat je u okviru svojih društveno-odgovornih aktivnosti realizovalo Udruženje poslovnih žena Srbije, u saradnji sa Ustanovom „Sremčica“, a podršku je pružio i „Međunarodni klub žena“ iz Beograda (International Women’s Club).
Sredstva prikupljena tokom osmomartovske prodajne izložbe biće iskorišćena za nabavku materijala za seriju narednih radionica.

„Osposobljavanje mladih žena s telesnim i razvojnim smetnjama“ je projekat posvećen edukaciji štićenica Ustanove za decu i mlade „Sremčica” koja zbrinjava osobe sa umerenim,težim i teškim oblikom ometenosti.
Edukacija u oblasti dizajna nakita i odevnih predmeta, obavlja se u okviru radno-terapijskih radionica, sa ciljem da doprinese ekonomskom osnaživanju i društvenoj integraciji mladih žena iz kategorije „ugroženih grupa”.
Tokom realizacije projekta, štićenice su mogle da podele svoja iskustva o projektu i sa članicama Udruženja poslovnih žena Srbije koje su prisustvovale radionicama.

Advertisements

Filed under: Saopštenja, , ,

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: