Saopštenja za javnost

Ikonica

Original – partner po vašoj meri

Original-logoIli – Saznajte zašto je kompanija Original posebna

Na svakom tržištu postoje kompanije i Kompanije. Dok prve idu utabanim stazama, druge hrle u susret izazovima i nude vizionarska rešenja. U ovoj, drugoj grupi, nalazi se i kompanija Original, koja se bavi razvojem, implementacijom i održavanjem poslovnih rešenja štampe i administracije dokumenata, ali na drugačiji, originalniji način.

Izbor imena u slučaju Originala nije bio slučajnost, već odrednica koja ukazuje na inovatorsku poziciju u oblasti poslovanja koja podrazumeva individualan pristup prema svakom korisniku i liderstvo u profesionalnim rešenjima i standardima. Sintezom dvadesetogodišnjeg iskustva, novih tehnologija i savremene tehničke podrške, Original se, između ostalog, razlikuje od drugih i poImpression plus usluzi, koju vam predstavljamo.

Reč je o paketu i usluzi na duge staze, u kojoj se plaća kvalitet i trajanje uz koje ide prvoklasni uređaj. Idejni tvorac I-plus paketa i direktor Originala, gospodin Marko Gerdijan izjavio je: Naš moto je pronaći idealno rešenje za svakog korisnika, ići u korak sa najsavremenijim tendencijama, ali pri tom ostati svoj – i dodao: Jednostavno rečeno I-plus paket Vam nudi da vozite Ferari po ceni koju sami odredite kao prihvatljivu.

Posebnost I-plus usluge leži u tome što je korisnik osmišljava i prilagođava sopstvenim potrebama. Individualizovan pristup, fleksibilnost i neverovatno povoljna nabavna cena nemaju konkurenciju na domaćem tržištu. Benefiti I-plus usluge nalaze se i u tome što korisnik odmah postaje vlasnik uređaja uz izuzetno povoljne finansijske uslove; povoljna cena otiska – transparentno izražena i bez ikakvih skrivenih troškova; isporuka uređaja, instalacija i obuka operatera na lokaciji korisnika; tehnička podrška za vreme i nakon prestanka trajanja paketa, zamenski uređaj u ekstremnim uslovima za koje su potrebni servisni zahvati dužeg vremenskog intervala.

Paketi se biraju prema vašim potrebama, ali ukoliko među ponuđenim ne pronađete odgovarajući ili ukoliko imate eventualnih nejasnoća oko odabira paketa, do optimalnog rešenja doći ćete sa stručnim timom Originala. Konsultantski tim Originala pažljivo će razmotriti Vaše potrebe i preporučiti Vam postojeći ili napraviti novi paket po Vašoj meri koji podrazumeva i prateći software kao i konstantno praćenje (monitoring) uređaja.

Više informacija o rešenjima koja I-plus usluga nudi možete pronaći na www.originalgrupa.com.

Advertisements

Filed under: Saopštenja, , , , ,

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: