Saopštenja za javnost

Ikonica

ELTEC PETROL ponudio energetske usluge hotelijerima, predstavnicima banjskog turizma i turističkim organizacijama

U sredu 14. maja  2014. godine u Sava centru u Beogradu održana je konferencija „Održivi razvoj i konkurentnost turističkog proizvoda Jugoistočne Evrope“ – SEET 2014. ELTEC PETROL Beogradpredstavio se učescnicima konferencije kroz seriju Bussines to bussines sastanaka.

Hotelijerima, predstavnicima turističkih organizacija iz regiona i predstavnicima banjskog turizma ELTEC PETROL je predstavio svoje modele ugovaranja i reference iz regiona i ponudio saradnju. Kroz usluge energetske sanacije hotela i banja, ELTEC PETROL garantuje smanjenje potrošnje energije i vode, odnosno uštedu, uz značajno povećanje energetske efikasnosti rada sistema.

ELTEC PETROL je jedna od vodećih regionalnih ESCO kompanija (Energy Service Company), koja izvodi projekte ugovaranja energetskih usluga u oblasti efikasne potrošnje energije i obnovljivih izvora energije u javnom sektoru, uslužnom sektoru i industriji. Pruža celovita rešenja efikasne upotrebe energije pri planiranju, izgradnji, obnovi i upravljanju objektima sa ciljem održivog razvoja. ELTEC PETROL rešenja ekonomičnog planiranja izgradnje, rekonstrukcije i upravljanja proizvodnim izvorima, distribucije i potrošnje energije za grejanje i hlađenje i gasa nudi poslujući kroz četiri osnovna stuba:  daljinska energetika, energetsko upravljanje objektima, efikasna rasveta i vodovodni sistem.

ELTEC_SEET 2014 1

ELTEC_SEET 2014 2

Advertisements

Filed under: Saopštenja, , , , ,

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: