Saopštenja za javnost

Ikonica

Novi koncept u poslovanju: virtuelne kancelarije

Novi koncept virtuelnih kancelarija predstavlja trend u svetu i kod nas. Prednosti u vidu smanjenja mesečnih troškova, reprezentativne adrese i profesionalnog nastupa za klijente i dobavljače, mogućnosti outsourcing-a administrativnih i svih dodatnih usluga biznis centra, čine njegove osnovne benefite.

Srbija je među zemljama Starog kontinenta jedna od najzanimljivijih poslovnih destinacija, koja  privlači investitore različitog profila, i sa različitih meridijana.

Dok velike kompanije razvijaju specijalne interne programe namenjene uštedi svih resursa, mala i srednja preduzeća, kao i freelancer-i u tu svrhu na raspolaganju imaju mogućnost inovativnog modela vođenja biznisa i smanjivanja troškova poslovanja – korišćenje virtuelnih kancelarija. Uz pomoć novih tehnologija, svi oni koji nemaju potrebu za stalnim boravkom u kancelarijskom prostoru, mogu iznajmiti usluge servisnog office centra.

S obzirom na rastući trend omasovljivanja statusa freelancer, kao i sistemskog ulaganja u razvoj malih i srednjih preduzeća, izvesno je da će virtuelne kancelarije postati sve prisutniji model poslovne prakse. Na domaćem tržištu, kao pionir u oblasti iznajmljivanja poslovnog prostora firmama prema njihovim individualnim potrebama kao i virtuelnog poslovnog prostora zainteresovanim klijentima, izdvaja se biznis centar SEEOFFICES. Zahvaljujući poslovnom prostoru na 19. spratu Ušće poslovnog centra, ova kompanija uvela je visok standard u oblasti uređenja i fukcionisanja biznis centara, prateći korak sa najnovijim svetskim trendovima. Oni će u potpunosti biti primenjeni i u sklopu novog biznis centra čije je otvaranje predviđeno na prestižnoj lokaciji u Knez Mihailovoj 30. Uz outsourcing administrativnih usluga, u okviru modela virtuelnih kancelarija SEEOFFICES pruža mogućnost korišćenja dodatnih usluga poput iznajmljivanja sobe za sastanke, dnevne kancelarije, event prostora, itd.

Prednost ovog koncepta prepoznatljiva je kroz visok oblik fleksibilnosti, a time i veoma značajne finansijske prednosti za klijente. Ukoliko Vam je potrebna lična sekretarica, preusmeravanje poziva, primanje fax-a i poruka, kao i rentiranje kancelarije na kratko vreme za potrebe sastanaka i konferencija, pravi izbor je virtuelna kancelarija, čije korišćenje može dovesti do smanjenja troškova i do 10 puta. Na taj način, ušteđeni novac može direktno biti uložen u unapređenje ili promociju samog poslovanja. Ovaj model našao je svoju široku primenu, budući da je pogodan kako za velike multinacionalne kompanije koje se pripremaju da uđu na lokalno tržište, preko malih i srednjih preduzeća, tako i za preduzetnike koji rade od kuće ili tek otpočinju sa realizacijom svog biznis plana.

Lumina representative (8)

Advertisements

Filed under: Saopštenja, , , ,

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: