Saopštenja za javnost

Ikonica

Popularni svetski trend konačno zaživeo i u Srbiji – Otvorene dve samouslužne perionica veša

Prve samouslužne perionice veša, po ugledu na slične perionice širom sveta, otvorene su u Beogradu. Nudeći lako, dostupno i jednostavno rešenje za pranje veša, ove perionice opremljene su najsavremenijim mašinama za pranje i sušenje veša koje ispunjavaju najzahtevnije propise kada je u pitanju količina buke i zaštita životne sredine. Perionice su locirane u Vranjskoj ulici na opštini Zvezdara i u Bulevaru Mihajla Pupina na Novom Beogradu.

Veš house perionice su prve i, za sada, jedine samouslužne perionice veša u Srbiji, koje donose jednostavno rešenje za pranje veša, uz minimum uloženog vremena i manju potrošnju električne energije. Svesni smo da je savremeni način života dodatno skratio vreme koje možemo da posvetimo pranju veša, a Veš house perionice predstavljaju pravo rešenje za optimalniju organizaciju vremena“, rekao je g. Enriko Nistri, vlasnik i osnivač kompanije Nitro Service i dodao: „Naš cilj je da pranje veša bude lako dostupno i udobno, a upravo to jeste prednost ovakve usluge. Uz zaista povoljne cene pranja, tu su i dodatne pogodnosti za korisnike kao što su besplatni deterdženti i omekšivači za pranje veša, kao i prijatan kutak za čekanje uz novine i TV.“

Svaka perionica opremljena je sa 8 profesionalnih mašina kapaciteta 11 i 18 kg, od kojih su četiri predviđene za pranje, a četiri za sušenje veša. Mašine koriste deterdžente i omekšivače koji su u skladu sa HACCAP standardima, a kompletan proces pranja i sušenja veša traje ukupno 45 minuta. Za one koji nisu iskusni u korišćenju mašina za pranje veša, u perionicama postoje i posebno pripremljena detaljna uputstva i pravila korišćenja. Radno vreme perionica biće od 08 do 23 sata, a moguće je koristiti i uslugu ostavljanja i naknadnog preuzimanja veša.

Uz minimum uloženog vremena i manju potrošnju električne energije, Veš house perionice korisnicima pomažu da idu u korak sa savremenim načinom života, približavajući nas standardima koji se primenjuju svuda u svetu.

ves_house_otvaranje_71

ves_house_otvaranje_43

Advertisements

Filed under: Saopštenja, , , ,

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: