Saopštenja za javnost

Ikonica

ELTEC PETROL jedan od partnera ekonomske saradnje Srbije i Slovenije

Protekle nedelje održan je Srpsko – Slovenački poslovni forum  koji je okupio preko 200 uspešnih slovenačkih i srpskih  kompanija koje posluju na tržištu Srbije. Učesnik ovog foruma bio je i ELTEC PETROL, jedna od vodećih regionalnih ESCO kompanija (Energy Service Company).

Skup je održan na najvišem državničkom nivou, prisustvovali su predsednik Republike Slovenije Borut Pahor, kao i ministri finansija i trgovine Srbije i Slovenije. Nakon uvodnog dela foruma, počeli su B2B (bussiness to bussines) sastanci na kojima su kompanije mogle međusobno da razgovaraju o poslovnim iskustvima kao i mogućnostima međusobne saradnje. ELTEC PETROL  imao je niz sastanaka sa budućim poslovnim partnerima, predstavnicima lokalnih samouprava kao i proizvođačima opreme pomoću koje je moguće što kvalitetnije realizovati projekte iz oblasti energetske efikasnosti.

ELTEC PETROL već čitavu deceniju uspešno realizuje projekte ugovaranja energetskih usluga u oblasti efikasne potrošnje energije i obnovljivih izvora energije u javnom sektoru, uslužnom sektoru i industriji. Pruža celovita rešenja efikasne upotrebe energije pri planiranju, izgradnji, obnovi i upravljanju objektima sa ciljem održivog razvoja. ELTEC PETROL rešenja ekonomičnog planiranja izgradnje, rekonstrukcije i upravljanja proizvodnim izvorima, distribucije i potrošnje energije za grejanje i hlađenje i gasa nudi poslujući kroz četiri osnovna stuba:  daljinska energetika, energetsko upravljanje objektima, efikasna rasveta i vodovodni sistem.

ELTEC PETROL Srbija i Slovenija 01

ELTEC PETROL Srbija i Slovenija 02

ELTEC PETROL Srbija i Slovenija 03

Advertisements

Filed under: Saopštenja, , , , ,

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: