Saopštenja za javnost

Ikonica

Virtuelne kancelarije u srcu Beograda

Fleksibilni radni prostor po meri vašeg biznisa

Kompanija SEEOFFICES otvorila je novi biznis centar na ekskluzivnoj gradskoj lokaciji, u ulici Knez Mihailova 30. Izrađen u skladu sa najnovijim svetskim standardima opremanja fleksibilnih biznis centara, ovaj prostor namenjen je svima koji u okviru svog poslovanja nisu uslovljeni konvencionalnom sistematizacijom radnog prostora. U moderno opremljenom enterijeru, ispunjenom najnovijom tehničkom opremom, nalazi se 15 kompletno opremljenih multifunkcionalnih kancelarija, kao i dve sale za sastanke i konferencije.

Koncept modernih biznis centara predstavlja trend u svetu i kod nas. Prednosti u vidu smanjenja mesečnih troškova, reprezentativne adrese i profesionalnog nastupa za klijente i dobavljače, mogućnosti outsourcing-a administrativnih usluga, iznajmljivanja sobe za sastanke, virtuelnih i dnevnih kancelarija, kao i event prostora, čine samo neke od benefita koncepta prisutnog i na našem tržištu. „Zahvaljujući uslugama naših fleksibilnih biznis centara, kako u Austriji tako i u Srbiji, naša kompanija je pravi partner svim firmama koje žele da racionalizuju troškove i uz pomoć fleksibilnosti u poslovanju koju im omogućavamo, izgrade profesionalni imidž i primene visok standard uslova rada.“ – izjavio je Konstantin Varendorf, direktor kompanije SEEOFFICES.

Kao pionir u oblasti iznajmljivanja poslovnog prostora firmama prema njihovim individualnim potrebama, kao i virtuelnog poslovnog prostora zainteresovanim klijentima, biznis centar SEEOFFICES izdvaja se po sveobuhvatnosti svog pristupa.  Otvaranje novog centra predstavlja proširenje dosadašnjeg poslovanja u okviru prostora na 19. spratu Ušće poslovnog centra.

SEEOFFICES-2

Advertisements

Filed under: Saopštenja, , , ,

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: