Saopštenja za javnost

Ikonica

Kompanija ELTEC PETROL uz ovogodišnje regionalno priznanje Biznis partner 2014. obeležila 45 godina uspešnog poslovanja u regionu

U prostorijama Srpske asocijacija menadžera kompanija ELTEC PETROL obeležila je 45 godina uspešnog poslovanja u regionu i deceniju rada u Srbiji. Neposredan povod za proslavu  bila je i prestižna regionalna nagrada „Biznis Partner 2014″ koju je ova kompanija osvojila dan ranije na svečanoj dodeli u hotelu Metropol u Beogradu.

Predstavnicima ministarstava i brojnim poslovnim partnerima ispred kompanije ELTEC PETROL obratili su se gospodin Aleksandar Stanković direktor ELTEC PETROLA Beograd, prokuristaBoštijan Kavčič kao i osnivač kompanije ELETEC MULEJ gospodin Damjan Mulej,  istakavši da mu je čast i zadovoljstvo što se  nagrada Biznis partner za istrajnost, doslednost i vizionarsko poslovanje danas nalazi u njegovim rukama i da je ona potvrda uspeha pre svega porodice Mulej.

ELTEC PETROL je jedna od vodećih regionalnih ESCO kompanija u Srbiji (Energy Service Company). Već čitavu deceniju uspešno realizuje projekte ugovaranja energetskih usluga u oblasti efikasne potrošnje energije i obnovljivih izvora energije u javnom sektoru, uslužnom sektoru i industriji. Pruža celovita rešenja efikasne upotrebe energije pri planiranju, izgradnji, obnovi i upravljanju objektima sa ciljem održivog razvoja.

ELTEC PETROL 45 godina 1

ELTEC PETROL 45 godina 2

Advertisements

Filed under: Saopštenja, , , , ,

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: