Saopštenja za javnost

Ikonica

Nove pogodnosti uz Travel&Smile karticu

Piraeus banka je pokrenula novu i atraktivnu akciju za korisnike Travel&Smile kartice. Prilikom svake kupovine na benzinskim pumpama u Srbiji, korisnik Travel&Smile kartice dobija povraćaj od 5 odsto potrošenih sredstava.

Pored ove izuzetno korisne cash-back akcije, koja traje do Nove godine, Travel&Smile karticu odlikuju još i mogućnost plaćanja aranžmana, avio i autobuskog prevoza na do 12 mesečnih rata, besplatno putno osiguranje za celu porodicu, popusti u turističkim agencijama partnerima Piraeus banke i akcije koje banka priprema u zavisnosti od aktuelne sezone.

Ova platna kartica se koristi i kao standardna kreditna kartica, uz pogodnosti poput beskamatnog perioda ukoliko se dug namiri u roku od 45 dana, besplatna SMS i e-mail obaveštenja o svim transakcijama, korišćenje stalnih popusta i povremenih akcija na prodajnim mestima sa kojima Banka ima ugovor o saradnji, mogućnost dopune kredita za mobilni telefon, učešće u nagradnim igrama koje organizuje VISA international i još mnoge druge. Godišnja članarina se ne plaća za prvu godinu korišćenja kartice.

Travel and Smile

Advertisements

Filed under: Saopštenja, , , ,

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: