Saopštenja za javnost

Ikonica

Jačanje podrške poljoprivredi i preduzetnicima

Povećanje obima finansijske podrške malim i srednjim preduzećima, kao i jače kreditiranje poljoprivrede, biće u fokusu poslovnih planova Piraeus banke u narednom periodu, saopštili su predstavnici ove banke na radnom ručku sa novinarima i urednicima najvažnijih srpskih medija.

Predsednik IO Piraeus banke Neoklis Neokleus najavio je proširenje spektra usluga i to pre svega u domenu podrške poljoprivredi, kao grani srpske privrede sa velikim potencijalom.

„Naši poslovni planovi u domenu poljoprivrednih kredita dizajnirani su namenski tako da pomognu razvoj ovog sektora. Zabeleženi poslovni rezultati daju nam razlog za optimizam i ambiciozne planove“, naveo je Neokleus.

On je naglasio da će se Piraeus banka u narednom periodu truditi da očuva i opravda poverenje klijenata svakodnevnim zalaganjem za ekonomski boljitak zemlje i unapređenjem bankarskog tržišta.

Zamenik generalnog direktora Piraeus banke Dejan Tešić istakao je nove pogodnosti Travel&Smile kartice, koja nakon atraktivne letnje cash-back akcije, sada omogućava i povraćaj od 5 odsto potrošenih sredstava na svim benzinskim pumpama u Srbiji.

„Nove pogodnosti Travel&Smile kartice, unapređena e-banking WinBank platforma i otvaranje novih filijala u Beogradu, Novom Sadu i Čačku, unaprediće dodatno naš nivo servisa. Istraživanja su nam pokazala da je Pireus banka u vrhu po zadovoljstvu korisnika“, naveo je Tešić.

Piraeus banka AD Beograd je članica grčke Piraeus bankarske grupe, vodeće banke na tom tržištu, i sledeće godine slavi deset godina poslovanja u Srbiji.

Piraeus brunch

Advertisements

Filed under: Saopštenja, , , ,

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: