Saopštenja za javnost

Ikonica

BlackBerry fokusiran na dalji rast

Izvršni direktor kompanije BlackBerry, Džon Čen, najavio ulaganja u inovacije

Kompanija BlackBerry, lider u oblasti proizvodnje poslovnih pametnih telefona, globalno je prepoznatljiva po poslovnoj platformi koju odlikuju sigurnost i rentabilnost, sa naglaskom na jednostavnost korišćenja i najvišim stepenom poštovanja privatnosti.

Nakon uspešnog poslovnog kvartala i velikog uspeha koji je postigla nova linija uređaja, velikim delom jer se model BlackBerry Passport rasprodao na značajnom broju tržišta, BlackBerry je fokusiran na dalji rast kompanije.

Izvršni direktor kompanije BlackBerry, Džon Čen (John S. Chen), potvrdio je da je kompanija isključivo usmerena na ostvarivanje zarade i ulaganje iste u inovacije.

„Potrebno je da zaradimo novac. Potrebno je da ostvarimo profit koji će nam omogućiti dalja ulaganja u buduće inovacije i kanale“, izjavio je Čen govoreći o narednim planovima kompanije.

Čen, koji je na čelo kanadskog giganta stigao u novembru 2013. godine, naglasio je da je po njegovom dolasku na ovu poziciju prioritet bila stabilizacija kompanije i postavljanje čvrstih temelja za dalje poslovanje, a da je kompanija sada dostigla sledeći nivo, na kome se očekuje rast. Isti će biti postignut pre svega unapređenjem sigurnosti uređaja, privatnosti korisnika, patentima, unapređenjem softvera i naravno hardvera.

blackberry-logo

Advertisements

Filed under: Saopštenja, , , , ,

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: