Saopštenja za javnost

Ikonica

Paketići za decu iz Zvečanske

Mališanima koji su zbrinuti u Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine dodeljeni su novogodišnji paketići u okviru humanitarne akcije „Želja za osmeh„. Akciju je sprovela kompanijaJasmil u saradnji sa bolnicama i ustanovama socijalne zaštite širom Srbije. Extreme Intimoobradovao je i mališane u Domu za decu ometenu u razvoju „Kolevka“ u Subotici, na Klinici za dečije interne bolesti u Nišu, na Klinici za pedijetriju u Kragujevcu, mališane okupljene okoUdruženja roditelja dece obolele od malignih bolesti  NURDOR – podružnica Novi Sad, kao i štićenike Doma za nezbrinutu decu „Petar Radovanović“ u Užicu.

Humanitarna akcija „Želja za osmeh“ je organizovana sa ciljem da se deci koja se tokom praznika nalaze u ustanovama i bolnicama vrati osmeh na lice i da im omogućimo da u sledeću godinu zakorače srećniji i veseliji. Tokom 10 dana trajanja akcije, posetioci Extreme Intimo maloprodajnih objekata imali su priliku da, na specijalno dizajniranim čestitkama, upute svoje novogodišnje želje mališanima u ustanovama iz svog grada.

Kompanija Jasmil je tokom ove godine pokrenula niz društveno-odgovornih akcija kako bi ukazala na značaj i potrebu aktivnog učestvovanja u problemima kojima se suočavaju deca i mladi naše zajednice. Prilikom akcije „Zajedno krojimo sreću„, kompanija je donirala poklon pakete za najmlađe u nekoliko bolnica i na taj način im ulepšala Svetski dan porodice. Na jesen je akcijom „Šnajderi po meri“ kompanija organizovala obuku šivenja za decu sa slušnim i smetnjama u razvoju i omogućila im osposobljavanje za samostalno obavljanje krojačkog zanata.

Kragujevac Klinika za pedijatriju Novi Sad NURDOR Subotica Kolevka

Advertisements

Filed under: Saopštenja, , , , , ,

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: