Saopštenja za javnost

Ikonica

„Ruskin & Hunt“ – 6 godina unapređenja struke

Agencija za odnose sa javnošću, „Ruskin & Hunt“, obeležava danas 6 godina uspešnog poslovanja, kontinuirano radeći na unapređenju kvaliteta struke. Tokom protekle godine Agencija je zabeležila odlične poslovne rezultate i uspostavila važna strateška partnerstva u zemlji i regionu. Uprkos izazovima koje tržište komunikacija postavlja pred sve predstavnike struke, evidentan je uspeh koji je Agencija postigla unapređenjem poslovanja i nastavkom ekspanzije u zemlje regiona.

Tokom višegodišnjeg poslovanja, „Ruskin & Hunt“ tim nastojao je svakodnevno da  deluje u skladu sa sloganom „Sve je lako samo treba znati“. U svaku novu poslovnu godinu, tim je ulazio ambiciozniji i iskusniji, kontinuirano podižući standarde i postavljajući više ciljeve.

Zaposleni Agencije dugogodišnji su stručnjaci iz oblasti komunikacija, strateškog planiranja, marketinga i dizajna, koji posvećeno slede vrednosti utvrđene od samog osnivanja. Agencija uspešno sarađuje sa klijentima iz različitih oblasti, poput IT industrije, prehrambernog sektora, farmaceutske industrije, finansijsko-bankarskog sektora i drugo.

Advertisements

Filed under: Saopštenja

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: