Saopštenja za javnost

Ikonica

Enterprise Mobility Management (EMM) – ozbiljna mobilnost za ozbiljan posao

U prethodne četiri godine, BlackBerry globalna mreža bila je operativna 99,9% i prva je mobilna platforma čiju sigurnost je potvrdio NATO.

Kompanija BlackBerry objedinila je usluge i servise iz svoje široke ponude pod nazivom Enterprise Mobility Management (EMM), kako bi kroz svoju platformu BES, kompanijama i preduzećima koja imaju potrebu za naprednim uslugama u oblasti mobilnih komunikacija omogućila jednostavnu i sigurnu razmenu podataka, bez izlaganja opasnosti od hakerskih napada i njihovog gubitka. Do kraja aprila 2014. godine, zabeleženo je 3,4 miliona novih licenci za korišćenje platforme, što čini 25% ukupnog broja licenci koje su dodelile druge kompanije u ovoj oblasti, dok je razmena podataka kroz BlackBerry servise porasla za 238% u periodu od 2010. do 2013. godine.

Tokom prethodnih godina, kompanija je fokusirana na usklađivanje osnovnih potreba koje su neophodne kompanijama i preduzećima u svakodnevnoj komunikaciji, kako bi isporučila sveobuhvatne mobilne usluge i servise koji će biti primenjivi na svim mobilnim uređajima i kroz različite operativne sisteme. Kreirano je jedinstveno rešenje na tržištu – BES koje podržava kompletan spektar usluga za EMM, čak i za kompanije sa najvišim nivoom sigurnosti. Na jednom mestu, kroz BES platformu i uz poštovanje najvišeg nivoa sigurnosti i šifrovanja podataka, objedinjeno je upravljanje svim mobilnim uređajima u kompaniji, komunikacija i kolaboracija, pristup sistemima i upravljanje identitetom korisnika, uključujući i mobilne uređaje koji su u vlasništvu kompanije, zatim privatne mobilne uređaje kojima je omogućeno da rade u kompanijskom okruženju (COPE), kao i uređaje koje vlasnici sami donesu (BYOD).

Kompanija BlackBerry i platforma BES su dobitnici najvišeg broja potvrde bezbednosti i sigurnosti:

  • 16 od 20 vlada iz grupe G20 veruje kompaniji BlackBerry
  • 5 od 5 najvećih naftnih kompanija oslanja se na BlackBerry
  • BlackBerry 10 mobilna platforma je jedina koja je odobrena i ima punu operativnost na mrežama Ministarstva odbrane u Americi.
  • Više od 70 bezbednosnih sertifikata – više nego bilo koji drugi mobilni proizvođač
  • Siguran radni prostor za sve mobilne uređaje koji koriste druge operativne sisteme poput iOS-a i Androida.
  • BES i BlackBerry su prvi odobreni od strane NATO za korišćenje u strogo ograničenim nivoima komunikacije.

Kroz ovu mobilnu platformu, kompanije i preduzeća na raspolaganju imaju celokupan „ekosistem“ proizvoda iz portfolija kompanije i partnerskih firmi koje razvijaju aplikacije i programe. Takođe, jedinstvena je mogućnost podele sadržaja na privatni i poslovni, čak i na mobilnim uređajima koji se pored poslovnih, koriste i u privatne svrhe. Time će isključivo poslovnim kompanijskim sadržajima moći da se pristupi preko BES platforme, dok privatni sadržaji ostaju zaštićeni.

Više informacija o EMM i aplikaciji BES12 možete pogledati klikom na sledeći link:
http://us.blackberry.com/enterprise/solutions/emm.html

Izvor: www.BlackBerry.com

O kompaniji BlackBerry
Globalni lider u mobilnim komunikacijama, BlackBerry, uneo je revoluciju u mobilnoj industriji, kada je predstavljen 1999. godine. Danas, BlackBerry ima za cilj podsticanje uspeha miliona korisnika širom sveta uz kontinuirano pomeranje granica u korišćenju mobilnih uređaja. Kompanija je osnovana 1984. godine sa sedištem u Vaterluu, država Ontario (Waterloo, Ontario) i ima kancelarije u Severnoj Americi, Evropi, Bliskom Istoku i Africi, Aziji i Pacifiku i Latinskoj Americi. Kompanija posluje pod oznakom „BB“ na berzi u Torontu i „BBRY“ na NASDAQ berzi. Za više informacija, posetite www.BlackBerry.com

blackberry-logo

Advertisements

Filed under: Saopštenja

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: