Saopštenja za javnost

Ikonica

Kompanija „Ktitor“ raspisala dizajn konkurs „Ktitor novih ideja“

Povodom 25 godina svog postojanja kompanija Ktitor raspisala je dizajn konkurs „Ktitor novih ideja“ u želji podstakne  i nagradi inovativne i kreativne ideje mladih talenata.

Konkurs  je otvoren od 30. marta do 27. aprila 2015. godine, a pravo učešća imaju studenti završnih godina, master i postdiplomskih studija. Stručni žiri ocenjivaće originalno idejno rešenje – dizajn nove linije kancelarijskog nameštaja pod nazivom – StartOFFice, namenjene mladom, modernom i uspešnom poslovnom čoveku.

Tri najinovativnija i najfunkcionalnija rada će biti nagrađena, dok će pobedničko rešenje  biti  i razrađeno u saradnji sa autorom, a prototip proizveden i premijerno predstavljen junu.

Ktitor je jedna je od najstarijih domaćih kompanija koja se već 25 godina uspešno bavi proizvodnjom kancelarijskog nameštaja, konsaltingom, projektovanjem i opremanjem radnih prostora kompanija, banaka, javnih institucija, hotelskih objekata…

Referentna lista ove broji više od 10.000 kompanija i institucija u zemlji i inostranstvu, a  najbolji pokazatelj kvaliteta jeste preko 2.000.000 m2 isprojektovanog i opremljenog poslovnog prostora.

AIR SERBIA, Agencija za kontrolu leta, Narodna banka Srbije, Banca Intesa, objekti Univerzijade 2009, hoteli,obrazovne institucije samo su neki od mnogobrojnih klijenata ovog lidera na domaćem tržištu.

Tokom više od dve decenije rada, kompanija se uspešno prilagođavala novim trendovima i tehnologijama, ostajući prepoznatljiva kao KTITOR DOBROG DIZAJNA i NOVIH IDEJA.

ktitior logo 2222

Filed under: Saopštenja, , , ,

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: