Saopštenja za javnost

Ikonica

Canon priznanja za „OSA Računarski inženjering“

Kompanija „OSA Računarski inženjering“ dobitnik je tri prestižna priznanja za najuspešnijeg partnera „Canon partnerske mreže„. Ove nagrade se svake godine dodeljuju najboljim saradnicima na regionalnom „Canon Kick-off“ sastanku.

Osvajanjem nagrada za najbolje partnerstvo, profesionalni odnos i ekspertizu u kategoriji štampe velikog formata (LFP) i proizvodne štampe, „OSA Računarski inženjering“ je još jednom potvrdila poziciju lidera na tržištu.

„Canon partnerska mreža“ je ovu domaću IT kompaniju prepoznala i kao partnera sa najvećim rastom na regionalnom tržištu i izvanrednim prodajnim učinkom.

Aleksandar Dobrijević, menadžer prodajnog programa Canon, Oce i Kern, kompanije „OSA Računarski inženjering“, povodom dobijanja priznanja istakao je da su rezultati jasan pokazatelj regionalnog uspeha.

„Uspeli smo da održimo visok nivo prodajnih rezultata kao i da intenziviramo prodajne i marketinške aktivnosti u regionu. Nastavićemo sa podizanjem kvaliteta naših proizvoda i usluga kako bismo ostali jedna od vodećih IT kompanija u regionu.“, rekao je Dobrijević.

Kriterijumi prema kojima se „Canon“ partneri rangiraju su poslovni rezultati, ekspertiza, podrška korisnicima i usluge servisiranja. Ove godine, u konkurenciji za regionalne Adriatik nagrade bili su svi „Canon“ partneri iz zemalja bivše Jugoslavije i Albanije.

Kompanija OSA Računarski inženjering
Kompanija OSA računarski inženjering postoji 25 godina i jedna je od vodećih na IT tržištu. Jedini je distributer Autodesk softvera na teritoriji Adriatik regije koja obuhvata zemlje bivše Jugoslavije i Albaniju i ovlašćeni je distributer vodećih svetskih kompanija u proizvodnji mašina za štampu i kovertiranje: Oce, Canon i Kern. OSA je i jedan od pionira u oblasti sistema za upravljanje dokumentima u regionu. Razvoj softvera pod nazivom UniDocs je počela sredinom 90-ih, kada je kompanija odlučila da softver bude komercijalno dostupan. Od tada, sistem se konstantno razvija, optimizuje i poboljšava u susret zahtevima klijenata.

Dodela Canon priznanja 2015 - OSA Racunarski inzenjering

Advertisements

Filed under: Saopštenja

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: