Saopštenja za javnost

Ikonica

SecuTABLET – Uređaj za sigurnu komunikaciju najvišeg kvaliteta

Novi uređaj je specijalno kreiran kako bi zadovoljio potrebe za visokim standardima sigurnosti prilikom komunikacije organa javnog sektora.

Kompanija Secusmart, kao deo BlackBerry grupe, u saradnji sa Samsung i IBM korporacijom predstavila je SecuTABLET – mobilni uređaj visokih performansi koji se zasniva na dizajnu Samsung Galaxy Tab S 10.5. Ovim tablet uređajem moguće je na efikasan i siguran način upravljati važnim podacima i informacijama koji se distribuiraju svakodnevno u komunikaciji domaćih i međunarodnih javnih organa i institucija. Takođe, na ovom uređaju je moguće koristiti i lične aplikacije koje nisu dodatno obezbeđene poput Facebook-a, YouTube-a, Twitter-a i WhatsApp-a.

SecuTablet je siguran tablet koji dopunjava portfolio SecuSUITE za BlackBerry 10 i vrlo lako se integriše u postojeće SecuSUITE infrastrukture. SecuSUITE za BlackBerry 10 kombinuje efikasnost upotrebe savremenih pametnih uređaja i mobilnu komunikaciju visoke sigurnosti.

Istraživanja IBM Instituta za Poslovne vrednosti (Institute for Business Values – IBV) pokazala su da 63 odsto ispitanika iz javnog sektora veoma ceni mobilni pristup specijalizovanim aplikacijama za kontrolu budžeta. S obzirom na to da se radi o podacima koji zahtevaju najviše bezbednosne standarde, ne preporučuje se da se ovim aplikacijama pristupa sa regularnih mobilnih uređaja.

Nacionalne i međunarodne državne institucije su već godinama korisnici Secusmart bezbednosnih sistema, a upravo ta tehnologija primenjena je i kod uređaja SecuTABLET. Na taj način je Secusmart, zajedno sa IBM i Samsung korporacijama, načinio veliki korak ka unapređenju ekspertize za globalnu bezbednost mobilnih komunikacija.

Kao deo kompanije BlackBerry, Secusmart još jednom potvrđuje posvećenost kompanije da ostane lider u mobilnoj sigurnosti savremenih poslovnih organizacija. BlackBerry je jedini provajder usluga upravljanja mobilnim uređajima koji je dostigao sertifikat nivoa „pune operativne sposobnosti“ na skali američkog Ministarstva odbrane. Takođe, BlackBerry 10 pametni telefoni su prvi koji su odobreni od strane NATO alijanse u svrhu poverljivog komuniciranja sve do nivoa „strogo poverljivo“.

Više informacija o uređaju SecuTablet možete pogledati klikom na sledeći linkhttp://press.blackberry.com/press/2015/cebit-2015–secutablet–the-secure-tablet-for-public-sector-and-.html

Izvor: www.BlackBerry.com

O kompaniji BlackBerry
Globalni lider u mobilnim komunikacijama, BlackBerry, uneo je revoluciju u mobilnoj industriji, kada je predstavljen 1999. godine. Danas, BlackBerry ima za cilj podsticanje uspeha miliona korisnika širom sveta uz kontinuirano pomeranje granica u korišćenju mobilnih uređaja. Kompanija je osnovana 1984. godine sa sedištem u Vaterluu, država Ontario (Waterloo, Ontario) i ima kancelarije u Severnoj Americi, Evropi, Bliskom Istoku i Africi, Aziji i Pacifiku i Latinskoj Americi. Kompanija posluje pod oznakom „BB“ na berzi u Torontu i „BBRY“ na NASDAQ berzi. Za više informacija, posetite www.BlackBerry.com.

blackberry-logo

Advertisements

Filed under: Saopštenja

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: