Saopštenja za javnost

Ikonica

BlackBerry preuzeo WatchDox – Unapređenje postojećih standarda mobilne sigurnosti

Ovom akvizicijom BlackBerry će obezbediti svojim korisnicima ostvarivanje najvišeg nivoa bezbednosti u poslovnom segmentu.

Kompanija BlackBerry, kao globalni lider u mobilnim komunikacijama, ostvarila je akviziciju kompanije WatchDox koja je specijalizovana za izradu softverskih rešenja za unapređenje bezbednosti mobilnih sadržaja. Na ovaj način, BlackBerry mobilna zaštita koja je najmoćnija u svojoj klasi, postaće snažnija za još jedan segment – sigurnost poslovnih dokumenata van korporativnih mreža. WatchDox tehnologija će tako dopuniti postojeći Enterprise Mobility Management (EMM) portfolio rešenja i biće dostupna na BES12 platformi.

WatchDox je kompanija koja poseduje neka od najsigurnijih rešenja za sinhronizovanje i deljenje (file sync and share), kao i zaštitu, povezivanje i upravljanje sopstvenim fajlovima sa bilo kog mobilnog uređaja. Zaštita koja WatchDox rešenja pružaju, prenosi se zajedno sa fajlovima na mobilne ili desktop uređaje i omogućava poslovnim organizacijama punu kontrolu nad daljim upravljanjem i izmenama ovih dokumenata. Ova rešenja takođe omogućavaju krajnjim korisnicima da pristupaju ili brišu fajlove daljinskim putem, kao i mogućnost zaključavanja pristupa određenim fajlovima koja je poverena administratorima.

Podrška WatchDox-a proširiće posvećenost kompanije BlackBerry ka konstantnom unapređenju nivoa zaštite poslovnih podataka i efikasnosti rada korporacija putem sigurnih mobilnih mreža, koja se zasniva na platformi BES12 i širokom portfoliju usluga koje ona podrazumeva.

BlackBerry na ovaj način nastavlja proširenje svoje globalne mreže koje je započeto prošlogodišnjom akvizicijom kompanije Secusmart, a zatim nastavljeno velikim partnerstvom sa Samsungom. Dodatno podržan WatchDox-om, BlackBerry će nastaviti da razvija i unapređuje postojeće standarde mobilnih komunikacija i sigurnosti poslovnih korisnika.

Više informacija o ovoj akviziciji možete pogledati klikom na sledeći link http://press.blackberry.com/press/2015/blackberry-acquiring-watchdox-to-bolster-mobile-content-security.html

Izvor: www.BlackBerry.com

O kompaniji BlackBerry 
Globalni lider u mobilnim komunikacijama, BlackBerry, uneo je revoluciju u mobilnoj industriji, kada je predstavljen 1999. godine. Danas, BlackBerry ima za cilj podsticanje uspeha miliona korisnika širom sveta uz kontinuirano pomeranje granica u korišćenju mobilnih uređaja. Kompanija je osnovana 1984. godine sa sedištem u Vaterluu, država Ontario (Waterloo, Ontario) i ima kancelarije u Severnoj Americi, Evropi, Bliskom Istoku i Africi, Aziji i Pacifiku i Latinskoj Americi. Kompanija posluje pod oznakom „BB“ na berzi u Torontu i „BBRY“ na NASDAQ berzi. Za više informacija, posetite www.BlackBerry.com.

blackberry-logo

Advertisements

Filed under: Saopštenja, , ,

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: