Saopštenja za javnost

Ikonica

Nova verzija aplikacije BlackBerry Blend

Najnovija verzija BlackBerry Blend softvera dostupna je korisnicima preko Beta Zone-a

Kompanija BlackBerry, kao globalni lider u mobilnim komunikacijama, predstavila je v1.2 Beta 3 – najnoviju verziju softvera BlackBerry Blend. BlackBerry Blend v1.2 stiže zajedno sa najnovijim BlackBerry OS 10.3.2 update-om i biće dostupan preko aplikacije Beta Zone. Ono što je najvažnija novina jeste da će BlackBerry Blend platforma od sada biti dostupna i na Android, Windows i Mac uređajima. Takođe, bitna novina je i da aplikacija BlackBerry notes dobija preko 250 unapređenih opcija.

Ovaj softver može se preuzeti putem aplikacije Beta Zone i online, kao i preko oficijalnog sajta kompanije. Ono što je posebno važno kod nove verzije BlackBerry Blend-a jeste da se moraju preuzeti svi delovi softvera, što uključuje aplikaciju i za mobilne uređaje i za desktop računare.

Neke od karakteristika BlackBerry Blend v1.2 Beta 3 su:

  • BlackBerry Blend v1.2 – novi dizajn omogućava da interakcija putem poruka i sadržaja postane brža i lakša.
  • Anti-theft protection u BlackBerry Protect-u – kako privatnost i bezbednost predstavljaju najznačajniju karakteristiku BlackBerry-ja, BlackBerry Protect sada omogućava korisnicima da upotreba uređaja u slučaja gubitka, bude u potpunosti onemogućena.
  • Kamera – omogućeno je korišćenje low light performansa u auto-mode-u, poboljšana je detekcija lica i smanjeno je zamućivanje fotografije uzrokovano pomeranjem.
  • BlackBerry Calendar – Kako je kompanija BlackBerry svesna toga da njeni korisnici često imaju prenatrpan raspored, nova verzija će doneti i poboljšanja za aplikaciju BlackBerry Calendar.

Više informacija o najnovijoj verziji softvera možete pogledati klikom na sledeći link http://crackberry.com/blackberry-blend-v12-beta-3-now-available-through-beta-zone

Izvor: www.BlackBerry.com

O kompaniji BlackBerry
Globalni lider u mobilnim komunikacijama, BlackBerry, uneo je revoluciju u mobilnoj industriji, kada je predstavljen 1999. godine. Danas, BlackBerry ima za cilj podsticanje uspeha miliona korisnika širom sveta uz kontinuirano pomeranje granica u korišćenju mobilnih uređaja. Kompanija je osnovana 1984. godine sa sedištem u Vaterluu, država Ontario (Waterloo, Ontario) i ima kancelarije u Severnoj Americi, Evropi, Bliskom Istoku i Africi, Aziji i Pacifiku i Latinskoj Americi.  Kompanija posluje pod oznakom „BB“ na berzi u Torontu i „BBRY“ na NASDAQ berzi. Za više informacija, posetite www.BlackBerry.com.

blackberry-logo

Advertisements

Filed under: Saopštenja, ,

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: