Saopštenja za javnost

Ikonica

Nova verzija BBM Protected platforme

Najnoviji update BBM Protected servisa donosi brojne novine i unapređuje postojeće opcije ove platforme

Kompanija BlackBerry predstavila je unapređen BBM Protected servis koji je dopunjen sa nekoliko novih opcija. Jedna od najbitnijih novina jeste BBM Protected Cloud Directory servis koji omogućava svim korisnicima BBM-a u jednoj organizaciji da se međusobno pretražuju i iniciraju razgovor bez potrebe za aktiviranjem opcije „invite“ – na BlackBerry, iOS i Android operativnim sistemima.

Pored BBM Protected Cloud Directory servis IT politike, BBM Protected od sada nudi i dve dodatne kontrole upravljanja, koje omogućavaju administratorima da daljinski brišu sve BBM sadržaje iz uređaja i kontrolišu na koje BBM kanale korisnici mogu da se pretplate. Aplikacija BBM Meetings od sada ima i specifičnu verziju za iPad, a uskoro se očekuje i istoimeni plugin za Mac Outlook email servis.

BlackBerry je takođe dodao nove mogućnosti i kod javne verzije BBM-a. Novi opcija „Private Chat“ otklanja ime i profilnu sliku korisnika iz bilo kog razgovora, tako da čak i ako druga osoba uhvati screenshot razgovora, ne postoji mogućnost identifikacije druge strane. Ova funkcija je uključena u plaćene verzije BBM-a, i to u „Privacy and Control“ pretplatu, koji zamenjuje postojeću „Timed and Retracted Messages“ pretplatu. U sklopu ove pretplate koja iznosi $ 0.99 na mesečnom nivou, korisnicima su takođe omogućene i opcije:

  • Vremenski tempirane poruke i slike (Timed messages and pictures)
  • Povlačenje poruka i slika (Retract messages and pictures)
  • Izmeni poruku (Edit message) – Nova karakteristika koja dozvoljava da se u slučaju greške, poruka može povući, izmeniti i poslati ponovo.

Više informacija o najnovijoj verziji softvera možete pogledati klikom na sledeći link:

http://blogs.blackberry.com/2015/06/bbm-update-control-what-you-share-with-confidence/

Izvor: www.BlackBerry.com

O kompaniji BlackBerry
Globalni lider u mobilnim komunikacijama, BlackBerry, uneo je revoluciju u mobilnoj industriji, kada je predstavljen 1999. godine. Danas, BlackBerry ima za cilj podsticanje uspeha miliona korisnika širom sveta uz kontinuirano pomeranje granica u korišćenju mobilnih uređaja. Kompanija je osnovana 1984. godine sa sedištem u Vaterluu, država Ontario (Waterloo, Ontario) i ima kancelarije u Severnoj Americi, Evropi, Bliskom Istoku i Africi, Aziji i Pacifiku i Latinskoj Americi.  Kompanija posluje pod oznakom „BB“ na berzi u Torontu i „BBRY“ na NASDAQ berzi. Za više informacija, posetite www.BlackBerry.com.

blackberry-logo

Advertisements

Filed under: Saopštenja,

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: