Saopštenja za javnost

Ikonica

BlackBerry porodica u svim bojama

Vrhunski uređaji Blackberry Classic, Blackberry Leap i Blackberry Passport vizuelno unapređeni

Kompanija BlackBerry, kao globalni lider u mobilnim komunikacijama, poznata je po tome što nastoji da izađe u susret potrebama korisnika za modernim i inovativnim sredstvom mobilnih komunikacijama, uz istovremeno zadovoljavanje kriterijuma najviših performansi i vrhunskog kvaliteta. Kako bi svojim vernim korisnicima upotpunili iskustvo i vizuelno unapredili vrhunske karakteristike uređaja iz svog portofolija, uređaji BlackBerry Passport, BlackBerry Classic i BlackBerry Leap lansirani su i u tri nove boje.

BlackBerry Classic predstavlja kombinaciju prepoznatljivog QWERTY dizajna i visokih performansi BlackBerry 10 u cilju obezbeđivanja najviših standarda produktivnosti, komunikacije i kolaboracije. Osim u klasičnoj crnoj boji, ovaj uređaj se može naći u beloj i plavoj boji.

Uređaj BlackBerry Leap, koji je lansiran početkom godine, od juna je dostupan u Evropi i u beloj boji. Ovaj uređaj je modernog i elegantnog dizajna sa posebnim naglaskom na HD all-touch ekranu od 5 inča.

Impresivan dizajn uređaja Blackberry Passport već na prvi pogled odaje utisak prestiža i inovativnosti, dok jedinstvena forma BlackBerry Passport-a i visoke performanse, svrstavaju ovaj uređaj u sam vrh savremenih pametnih telefona. Tome u prilog i činjenica da je ovaj uređaj osvojio nagradu „Najbolji od najboljih“ u kategoriji za vrhunski inovativni dizajn proizvoda na elitnom takmičenju Red Dot koje se održava u Esenu u Nemačkoj. Može se nabaviti u crnoj, beloj i crvenoj boji.

Više informacija o uređajima i ostatku BlackBerry portfolija možete pogledati klikom na sledeći link http://us.blackberry.com/smartphones.html

Izvor: www.BlackBerry.com

O kompaniji BlackBerry
Globalni lider u mobilnim komunikacijama, BlackBerry, uneo je revoluciju u mobilnoj industriji, kada je predstavljen 1999. godine. Danas, BlackBerry ima za cilj podsticanje uspeha miliona korisnika širom sveta uz kontinuirano pomeranje granica u korišćenju mobilnih uređaja. Kompanija je osnovana 1984. godine sa sedištem u Vaterluu, država Ontario (Waterloo, Ontario) i ima kancelarije u Severnoj Americi, Evropi, Bliskom Istoku i Africi, Aziji i Pacifiku i Latinskoj Americi. Kompanija posluje pod oznakom „BB“ na berzi u Torontu i „BBRY“ na NASDAQ berzi. Za više informacija, posetite www.BlackBerry.com

blackberry-logo

a posetite www.vinisbg.com ili www.vinisbl.com.

Advertisements

Filed under: Saopštenja

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: