Saopštenja za javnost

Ikonica

Liposukcijska ishrana – revolucionarna metoda mršavljenja bez gladi

Masnoće životinjskog porekla su naša prirodna hrana, a za debljanje i razvoj bolesti, odgovorne su žitarice i biljna ulja.

8 činjenica o mastima koje možda niste znali

Zasićene masti životinjskog porijekla imaju važnu ulogu za ljudsko zdravlje, a navodimo samo neke činjenice koje možda niste znali:

  • MASTI su esencijalne za zdravlje mozga
  • MASTI omogućavaju normalan rad pluća
  • MASTI podupiru imunološki sustav
  • MASTI održavaju kožu
  • MASTI podupiru zdravlje srca
  • MASTI oblažu i štite organe
  • MASTI pomažu telu da koristi vitamine
  • MASTI obezbeđuju energiju organizmu

Smršati 10 kilograma za 10 dana, do sada je zvučalo kao naučna fantastika, no ipak i to je moguće sa liposukcijskom ishranom

Liposukcijska ishrana je razvijena sa ciljem da telo počne da oslobađa masne stanice, kako bi se koristile u energetske svrhe. Takav pristup omogućava brze i trajne rezultate, a da pri tome niste gladni i da je sam proces potpuno siguran za zdravlje. Liposukcijska ishrana ne menja biohemijske parametre organizma, nego ih samo koristi, kako bi telo kao primarni izvor energije, trošilo slobodne masne kiseline. Kako organizam ima stalnu potrebu za energijom, a kao izvor energije koristi masti, dolazi do trošenja slobodnih masnih rezervi i na taj način gubimo suvišne kilograme. Za 10 dana može se izgubiti od 7% do 10% telesne težine. Zahvaljujući ovom otkriću, liposukcijska ishrana je za kratko vreme postala najefikasnija metoda mršavljenja dostupna i u Srbiji.

Do sada, metoda se pokazala uspešno, i među medicinskim radnicima, kao i među ljudima, koji se bave javnim poslom. Halid Bešlić je, zahvaljujući tretmanu Liposukcijske ishrane, svoju kilažu, doveo na zavidni nivo, a trenutno je u Srbiji na tretmanu nekolicina osoba iz javnog života.

Kenan Mandra, nutricionista koji menja sve (što smo mislili) da znamo o ishrani

Kenan Mandra, nutricionista iz kompanije International health, sa metodom Liposukcisjka ishrana, naglavačke okreće sve što smo do sada mislili da znamo o ishrani. Iako su nam brojni stručnjaci do sada savetovali da ne jedemo masno meso i da u ishranu što više uključimo celovite žitarice, nutricionista Kenan Mandra tvrdi suprotno – da prirodne masnoće (zasićene masne kiseline i holesterol iz mesa, jaja, maslaca i sl.) nisu štetne, te ih možemo koristiti u prehrani, naročito kod redukcije telesne mase. Nedavno objavljena istraživanja su pokazala da je bio upravu.

logo naslovna fotografija

Advertisements

Filed under: Saopštenja, , , , ,

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: