Saopštenja za javnost

Ikonica

SES ASTRA podstiče decu da pokažu svoju kreativnost na petom po redu takmičenju za talente

SES ASTRA podstiče decu da pokažu svoju kreativnost na petom po redu takmičenju za talente

Mesec oktobar predstavlja početak tradicionalnog takmičenja za telente koje organizuje kompanijaSES Astra. Peto po redu međunarodno dečije takmičenje „ASTRA Talent“ sprovodi se u Bugarskoj, Češkoj, Hrvatskoj, Mađarskoj, Poljskoj, Rumuniji, Slovačkoj, Sloveniji i Srbiji, uz podršku organizacije „Doktori bez granica“ (Doctors Without Borders).

Deca uzrasta između 8 i 15 godina imaju zadatak da kreiraju čestitke kojima će obeležiti 30-godišnjicu poslovanja kompanije SES Astra, na kojima će naslikati kako oni vide napredak satelitske tehnologije u narednih 30 godina.

Sve čestitke treba prijaviti na veb stranici www.astratalent.eu. Takmičenje za talenate traje od 1. oktobra do 30. novembra 2015. godine.

Na kraju takmičenja, žiri, koji će činiti predstavnici iz sveta umetnosti, izabraće pet pobedničkih čestitki. Dodatna četiri pobednika će biti izabrana putem glasanja na veb straniciwww.astratalent.eu. Sve pobednike očekuju vredne nagrade, uključujući tablet i multimedijalne uređaje, kao i teleskope.

„Deca su najveće bogatstvo naše planete. Podstičući dečiju kreativnost, obezbeđujemo bolju budućnost za sve nas. Rezultati prošlogodišnjeg takmičenja su nadmašili naša očekivanja i nadamo se da će i ovogodišnji učesnici biti podjednako uspešni“, izjavila je Ursula Marzec (Urszula Marzec), direktor sektora za marketing i odnose sa javnošću za region centralne i istočne Evrope u kompaniji SES Astra.

„Izuzetno cenimo podršku kompanije SES Astra, kao i učešće dece na takmičenju ASTRA talenat. To će nam pomoći da podignemo svest u javnosti i da pružimo podšku ljudima širom sveta“, izjavio jePavel Gruber , generalni direktor organizacije „Doktori bez granica“ (Doctors Without Borders) u Českoj, humanitarne organizacije koja je izabrana za ovaj projekat.

Za dodatne informacije i pravila takmičenja, posetite veb stranicu: www.astratalent.eu

O kompaniji SES
Kompanija SES (NYSE Euronext Paris and Luxembourg Stock Exchange: SESG) vodeći je svetski operater sa flotom od više od 50 geostacionarnih satelita. Kompanija obezbeđuje satelitske komunikacijske usluge emiterima, sadržaj i internet usluge provajderima, operaterima mobilne i fiksne mreže i poslovnim i vladinim organizacijama širom sveta.

SES predstavlja dugoročne poslovne odnose, visoko kvalitetne usluge i iskustvo iz oblasti satelitskih usluga. Različiti regionalni timovi kompanije SES smešteni su širom sveta i rade sa korisnicima kako bi obezbedili specifične satelitske protoke i zahteve.

SES poseduje strateški udeo u infrastrukturi start-up i nove generacije satelitskih mreža O3b Networks.

Više informacija na: www.ses.com.

Astra_Talent_2015_stat_banner_1196x330_v3

Advertisements

Filed under: Saopštenja, , , ,

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: