Saopštenja za javnost

Ikonica

Sberbank pripremila niže kamate na kredite za mikro i mala preduzeća

Mikro i mala preduzeća sada imaju priliku da dobiju još povoljnije dinarske kredite, zahvaljujući novoj Sberbank ponudi. Fiksna kamatna stopa za dinarske kredite za obrtna sredstva kreće se već od 9.95 odsto, u zavisnosti od visine prihoda i broja zaposlenih u kompaniji.

Snižena je i kamatna stopa na kredite u evrima, pa mikro i mala preduzeća mogu da uzmu kredit za obrtna sredstva sa kamatom već od 5.95 odsto. Posebna pogodnost kredita za obrtna sredstva u evrima je fiksna kamata, iako je kredit indeksiran u stranoj valuti.

„Pored kredita u dinarima i evrima, smanjili smo i kamatne stope na dozvoljeni minus. Na ovaj način, mikro i mala preduzeća mogu lako da premoste povremene periode nelikvidnosti“, objašnjava Marijana Vasilescu, članica Izvršnog odbora nadležna za resor za poslove sa stanovništvom u Sberbank Srbija.

Pored navedenih pogodnosti, Sberbank mikro klijentima na raspolaganju su još i revolving kreditna linija, sa atraktivnim kamatnim stopama za dugoročne kredite za obrtna sredstva, kao i kredite za refinansiranje. Iz revolving kreditne linije, klijenti mogu da koriste i proizvode dokumentarnog poslovanja.

O grupi Sberbank Europe AG
Sberbank Europe Grupa (Sberbank Europe AG) sa sedištem u Beču, Austrija je bankarska grupacija  100% u vlasništvu Sberbank Rusije. Sberbank Europe je prisutna na 11 tržišta u Centralnoj i Istočnoj Evropi (CEE): Austrija, Bosna i Hercegovina (Sarajevo i Banja Luka), Hrvatska, Češka Republika, Mađarska, Slovačka, Slovenija, Srbija, Ukrajina i Nemačka. Sberbank Europe posluje sa ukupno 288 ekspozitura i ima oko 5.000 zaposlenih (sa 30.06.2015.).
Zvaničan sajt: www.sberbank.at

O banci Sberbank Srbija
Sberbanka Srbija je deo Sberbank Europe Grupe. Prisutna je na celoj teritoriji Srbije, sa ukupno 33 ekspoziture u 21 gradu (sa 30.06.2015.).
Sberbanka Srbija je univerzalna banka koja pruža sve vrste bankarskih usluga i proizvoda kako za fizička lica, tako i za mala, srednja i velika preduzeća.  U kombinaciji sa stručnošću i usmerenošću zaposlenih na klijente, Sberbanka Srbija je jedinstven partner u građenju mostova između kompanija u Srbiji, Rusiji i Zajednici nezavisnih država sa sveobuhvatnim portfolijom bankarskih usluga.
Zvaničan sajt: www.sberbank.rs

sberbank_1

Advertisements

Filed under: Saopštenja, , , , ,

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: