Saopštenja za javnost

Ikonica

Iskusite prednosti COTRUGLI E/MBA programa kroz besplatno predavanje

Preduzetništvo i liderstvo – formula uspeha

Menadžeri u Srbiji imaju priliku da učestvuju na besplatnom Experience E/MBA predavanju i upoznaju se sa programom koji je završilo više od 1.500 menadžera u regionu. Predavanje na temu preduzetništva i liderstva održaće se 10. novembra 2015. godine u prostorijama COTRUGLI poslovne škole u Beogradu, vodeće škole tog tipa u Jugoistočnoj Evropi.

Tokom jednodnevne radionice, koju će voditi dugogodišnji konsultant i profesor na MBA programu u školi HenleyKit Heron, učesnici će kroz timski rad i rad na studijama slučaja saznati više o poslovnim procesima i tome na šta treba da obrate pažnju preduzetnici i lideri velikih kompanija.

Kandidati koji su zainteresovani za radionicu i E/MBA program mogu se prijaviti preko onlajn aplikacijskog formulara do 3. novembra 2015. godine, nakon čega će ih predstavnici Škole pozvati na razgovor.

Potencijalni učesnici treba da imaju relevantno radno iskustvo, završen fakultet i znanje engleskog jezika. Kotizacija se ne naplaćuje, a svi učesnici će imati 20 odsto popusta pri upisu na COTRUGLI E/MBA program koji kreće u januaru 2016. godine.

COTRUGLI MBA programi razvijaju liderske kompetencije polaznika, a idealan rezultat pohađanja programa je transformacija polaznika iz manadžera u lidera kroz nova znanja, networking i razumevanje poslovanja na globalnom nivou. MBA program je vodeći standard poslovne edukacije u svetu i od velike je važnosti za svakog ko shvata vrednost kontinuiranog ulaganja u profesionalni i lični razvoj.

COTRUGLI Business School kroz tri različita MBA programa (International, Executive i Chief Executive) COTRUGLI pruža visokoprofesionalnu poslovnu edukaciju za sve nivoe menadžera. Pored dva edukativna centra u Beogradu i Zagrebu, COTRUGLI ima pet kancelarija u: Ljubljani, Sofiji, Bukureštu, Beču i Dubaiu, čime pokriva tržište od 9 zemalja (Bugarska, BiH, Crna Gora, Hrvatska, Makedonija, Rumunjska, Slovenija, Srbija, UAE) sa tendencijom daljeg globalnog širenja.

Prijavite se danas!

COTRUGLI EMBA predavanje Experience EMBA

Advertisements

Filed under: Saopštenja, , , , ,

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: