Saopštenja za javnost

Ikonica

Dr Živojinović – „Slomljeno srce nije samo fraza“

U organizaciji Škole zdravlja „Cardial group“ i Udruženja poslovnih žena „Vizija“ dr Mila Živojinović održala je zanimljivo predavanje na temu „Kako izlečiti slomljeno srce“ u Narodnoj biblioteci „Vuk Karadžić“ u Kragujevcu.

– Sindrom slomljenog srca nije samo fraza iz ljubavnih romana. To je medicinski problem stručnog naziva stresna kardiomiopatija koji je 1990. godine prvi put opisan kao Tacotsubo – sindrom slomljenog srca – izjavila je dr Mila Živojinović dodajući da se dešava nakon ekstremno velikog stresa i u teškim životnim okolnostima. U tim situacijama luče se velike količine stresa, javlja se bol u grudima i osoba se brzo zamara.

Prisutni su mogli da saznaju kako da se izbore sa stresnim situacijama i povrate unutrašnji mir, a kući su, osim utisaka, poneli i knjigu dr Mile Živojinović „Okrenite drugi list“ koja sadrži korisne savete i tehnike koje pomažu duhovnom i fizičkom boljitku, očuvanju i unapređenju zdravlja kroz uvođenje određenih navika u svakodnevni život.

Na kraju predavanja dr Živojinović održala je meditaciju u trajanju od 15 minuta koja je oduševila posetioce predavanja.

Predavanje dr Živojinović u Kragujevcu 1 Predavanje dr Živojinović u Kragujevcu 2

Advertisements

Filed under: Saopštenja

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: