Saopštenja za javnost

Ikonica

KPMG proglašen za lidera u pružanju savetodavnih usluga za informacionu bezbednost

Međunarodna konsultantska kuća KPMG imenovana je za lidera u pružanju konsultantskih usluga u oblasti informacione bezbednosti od strane globalne nezavisne istraživačke agencijeForrester Research.

Prema istraživanju agencije Forrester Research objavljenom u izveštaju “Forrester WaveTM, kompanija KPMG je osvojila najviše bodova za trenutnu ponudu i strategiju u kategoriji „Konsultantske usluge u oblasti informacione bezbednosti za prvi kvartal 2016. godine“.

„KPMG je preneo bezbednost informacionih sistema u srce svog poslovanja“, navodi se u Forrester izveštaju autora Martina Vitvorta. „Da bi poduprela ovo opredeljenje kompanija KPMG je povećala i produbila svoju paletu usluga, investirajući u istraživanje i razvoj kao i u akvizicije.“

Forrester izveštaj pokazao je da su Klijenti kao prednosti kompanije KPMG posebno istakli strateško savetovanje, predmetnu stručnost, kao i fleksibilnost i prilagodljivost. Takođe, u Izveštaju se navodi da „KPMG ima jasan stav o relevantnim problemima bezbednosti za poslovne rukovodioce i tehničko osoblje.“

„Informaciona bezbednost se više ne posmatra samo kao tehnološki rizik već kao ključna komponenta poslovnih inovacija“, naglasio je Malkolm Maršal, KPMG direktor za informacionu bezbednosti na globalnom nivou.

KPMG-logo

Advertisements

Filed under: Saopštenja,

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: