Saopštenja za javnost

Ikonica

Nova edukativna aplikacija za decu – Uz Goodyear Crossroad Safety do boljeg poznavanja saobraćajnih pravila

Pokrenuta je nova dečija zabavno-edukativna aplikacija Goodyear Crossroad Safety putem koje će deca imati priliku da uče o saobraćajnim propisima na zanimljiv i efikasan način. Aplikacija je koncipirana u stilu crtanih filmova, a najmlađi kroz ovu igricu mogu savladati osnovna pravila koja važe na saobraćajnim raskrsnicama. Goodyear je koncept aplikacije razvio u okviru projekta „Za sigurnost dece“, čiji je cilj povećanje sigurnosti najmlađih u svakodnevnom saobraćaju.

Igricu je moguće preuzeti besplatno preko Apple App Store na linku:
https://itunes.apple.com/us/app/goodyear-crossroad-safety/id1041788531?mt=8

kao i preko Google Play prodavnice na linku:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.getworksmedia.crossroadsafety&hl=en.

Kratak opis igrice:

  • AKTERI IGRE: Simpatični akteri koje deca brzo zavole čine ovu aplikaciju veoma interesantnom i zabavnom.
  • REŠAVANJE STVARNIH SITUACIJA: Svi slučajevi koje treba rešiti preuzeti su iz stvarnih situacija koje se dešavaju u svakodnevnom saobraćaju.
  • GLAVNI CILJ: Deca treba da utvrde po kom redosledu vozila moraju da prođu kroz raskrsnicu.
  • REZULTATI I OCENA: Usvajanje znanja bazira se na samoj igri, a učesnici se na greške samo upozoravaju, bez ocenjivanja ili sakupljanja poena.
  • JEDNOSTAVNO KORIŠĆENJE: Igrica je prilagođena i deci koja još uvek ne umeju da čitaju jer ne sadrži pisane menije ili tekstove. Način pomeranja u igrici je jednostavan za korisnike.
  • 10 NIVOA RASKRSNICE: Aplikacija za sada sadrži deset različitih saobraćajnih situacija, a planirano je dodavanje još više jednostavnih i komplikovanih nivoa.

 

Informacije o preduzeću Goodyear Dunlop Sava Tires
Goodyear Dunlop Sava Tires d.o.o. je jedan od vodećih proizvođača pneumatika u jugoistočnoj Evropi. Od 2004. godine stopostotni vlasnik preduzeća je Goodyear Dunlop Tires Europe B. V. Društvo Goodyear Dunlop Sava Tires, koje je ove godine drugi put uzastopce dobilo certifikat „Top Employer“, ima oko 1.400 zaposlenih.
Goodyear Dunlop Sava Tires proizvodi, odnosno prodaje, pneumatike za putnička, poluteretna i teretna vozila, pneumatike za industrijske i građevinske mašine, pneumatike za motocikle i unutrašnje gume. Prodajni program čine pneumatici pet robnih marki: Goodyear, Dunlop, Sava, Fulda i Debica. Naši pneumatici pružaju sigurnost i udobnost vozačima na putevima u celom svetu jer više od 90 procenata pneumatika prodajemo u evropske i druge države putem prodajne mreže koncerna Goodyear. Za više informacija o našim pneumaticima posetite internet strane www.goodyear.euwww.dunlop.euwww.fulda.eu i www.sava-tires.com.

Informacije o korporaciji Goodyear
Goodyear je jedan od najvećih proizvođača pneumatika na svetu. Zapošljava oko 67 hiljada ljudi, a proizvodnju ima u 50 pogona koji se nalaze u 22 države u svetu. U svoja dva Centra za inovacije, Akron u Ohaju i Colmar-Berg u Luksemburgu, Goodyear nastoji da razvija najnaprednije proizvode i usluge koji u svojoj branši postavljaju standarde u tehnologiji i performansama. Za više informacija o korporaciji Goodyear i njenim proizvodima posetite internet stranu www.goodyear.com.

Advertisements

Filed under: Saopštenja,

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: